A legszebb, legjobb, legromantikusabb…

A legszebb, legjobb, legromantikusabb…

A Maldív szigeteken sokféle szállodát találhatunk. Nagy a választék, jelenleg már 150 sziget resort várja vendégeit és ez még nem a vége, jövőre még több elsősorban magasabb kategóriájú szállodával bővül a lista. Elmondható, hogy minden sziget más és mindenhol találunk valami igazán kiemelkedőt amiért mindenképpen érdemes odautazni. Szeretnénk ezekből néhányat megmutatni, lássuk kik a legjobbak az alábbi kategóriákban.

A legszebb part

Kanuhura Island 5*

Értjük ezalatt, hogy szép homokos a tengerpart, nincs gát és homokzsák (vagy csak alig). Ha ezt vagyis a tökéletest keressük akkor meg se álljunk egészen Kanuhura Island-ig. Az 5*-os szálloda büszkélkedhet a legjobb adottságokkal nem csak Lhaviyani Atollban, de minden sziget között is kiemelkedően szép.

A legjobb étterem

LUX * South Ari Atoll 5*

Igazi 5*-os resort és a vízre épült étterme az East Market valóban felteszi az i-re a pontot. Csodálatosan kezdődik a nap az itt elfogyasztott reggeli után. Miközben elfogyasztjuk bőséges reggelinket a vízben lubickoló halakban gyönyörködhetünk.

A legjobb tengerparti bár

Dhigali Island Resort 4.5*

A 2017-ben megnyílt szálloda rendelkezik a legromantikusabb és leghangulatosabb parti bárral. Haali bar, ahonnan csodás naplementéket fotózhatunk miközben kisétálunk az előtte hosszan elnyúló csodaszép homokpadra.

A legjobb All Inclusive szálloda

OZEN by Atmosphere at Maadhoo 5*

A modern fiatalos szálloda 2016-ban nyitott meg. Alap koncepció itt a maximális kényelem. Az all inclusive csomag nagyon sokféle szolgáltatást tartalmaz, itt nem kell azon aggódnunk, hogy vajon mit kapunk az előre befizetett pénzünkért. Az all inclusive csomagból itt nem maradnak ki a márkás italok, jó minőségű palackozott borok, az a la cart éttermek kínálata, sőt még egyszeri SPA kezelés is benne van az árban. És ez még nem minden, egyszeri alkalommal a vízalatti éttermet is kipróbálhatjuk!

A legszebb villa

Furaveri Island Resort 4.5*

2017-ben nyílt meg Furaveri Island Resort. A szálloda minden villája nagyon kényelmes és nagy alapterületű, de a medencés parti villa az bizony több mint szép. Az egyébként összességében 4.5*-os kategóriájú hoteltől nem várnánk ezt a minőséget, így nagy meglepetésként ér amikor benyitunk a villába. Azt kell mondjuk ezt tényleg nagyon odatették! A hatalmas fürdőszoba és a medencés terasz mindent visz.

A legromantikusabb sziget

Cocoa Island by COMO 5*

A COMO collections hotelek egyik csodás darabkája Dél-Malé Atollon. Összesen 33 db vízre épült villával rendelkezik, leginkább nászutasoknak való és azoknak akik szeretik ha kicsit megáll az idő. Kevés vendég, magas 5*-os minőség. A szállodában csak vízre épült villák vannak, ahol szabadon élvezhetjük a privát nyaralás minden előnyét.

A legkisebb sziget

Mirihi Island 5*

Sok aprócska sziget található az Atollokban, de ez valóban olyan kicsi, hogy egy rövidke sétával körbejárhatjuk. Nem kérdés, hogy a mindössze 380×110 méteres ellenállhatatlanul bájos és nem mellesleg kiváló 5*-os szálloda a nászutasok egyik közkedvelt szigete.

A legjobb merülőhely

Villamendhoo Island 3.5-4*

Itt sok szigetet meg tudnánk említeni, de ez olyan ami árban is az egyik legkedvezőbb. Vitathatatlan hogy ez a sziget az egyik legnagyobb kedvence a merülőknek és a snorkellezőknek a Dél-Ari Atollban. Akik elsősorban az óceán csodás élővilágára kíváncsiak azoknak kitűnő választás.

 

 

Call Now Button