Vízalatti éttermek a Maldív szigeteken

Vízalatti éttermek a Maldív szigeteken

Mit szólna egy vacsorához több méter mélyen a tengerszint alatt? Vízalatti éttermekről ugyan már hallottunk, de ezekből összesen csak 5 db található a Maldív szigeteken. Megmutatjuk őket és reméljük kedvet csinálunk valamelyik csodaszép szállodához. Semmihez sem fogható érzés, amikor a különböző kitűnő fogások között elmerülhetünk az India-óceán csodás élővilágának szépségeiben. Azok számára akik nem búvárkodnak, különösen páratlan élményt nyújt. Olyan halakat és vízi élőlényeket láthatunk, melyekkel eddig csak természetfilmekben találkozhattunk. A vízalatti éttermekre igen nagy a kereslet, hiszen igazi kuriózumnak számítanak! A lehető legpazarabb vacsora helyszínei esküvőknek és egyéb különleges alkalmaknak. Amikor maldív szigeteki nyaralásunkat tervezzünk, jegyezzünk meg ezeket a páratlan helyeket!

Vízalatti éttermek a Maldív szigeteken

SEA vízalatti étterem Anantara Kihavah Villas

A 5.5*-os szálloda Baa Atollon található és közel van a búvárok első számú merülő helyéhez Hanifaru Bay-hez. Ez az étterem rendelkezik a világ első víz alatt kialakított borospincéjével!

Subsix vízalatti étterem Niyama 

5,5 csillagos luxus sziget Dhaalu Atollon található, Male-tól 100 km –re. Az étterem 6 méter mélyen található, belső design elemei olasz tervező munkáját dicsérik.

5.8 vízalatti étterem Hurawalhi Island Resort

Igazi 5 csillagos (18 éven felüliek részére) szálloda, amely 2016-ban nyílt. Különlegessége, hogy ez jelenleg a világ legnagyobb (összefüggő üvegfelülettel rendelkező) vízalatti étterme.

Ithaa vízalatti étterem Conrad Maldives Rangali

6*-os szuper luxus sziget. Ithaa étterme 5 méterrel a tengerszint alatt épült. 2014-ben a New York Daily News által a világ legszebb étterme címét nyerte el.

M6m vízalatti étterem Ozen by Atmosphere at Maadhoo

2016-ban nyílt modern design szálloda, Dél-Malé Atollon található. Az étterem hangulata nagyon intim, konyhája pedig szintén modern stílusú.

 

Call Now Button