YOU AND ME BY COCOON MALDIVES

YOU AND ME BY COCOON MALDIVES

MALDÍV-SZIGETEK YOU & ME BY COCOON MALDIVES 4.5*

Raa-Atollban található, kisméretű bájos, igazi romantikus mezítlábas sziget, mely a természetes és a modern elemeket ötvözi. Minden étkezés À la carte rendszerben történik (nincs büfé). A szálloda csak 12 éven felüli vendégeket fogad! Kiváló választás nászutasoknak vagy évfordulót ünneplő pároknak. A sziget saját vízalatti éttermét a parttól egy csupán pár perces hajó úttal érhetjük el, amit nem szabad kihagyni!

Kategória: 4.5*
Mérete: 380 x 110 méter
Malétól való távolsága: 180 km
Transzfer: belső repülővel 35 perc (Ifuru Airport) + gyorshajóval további 20 perc. Hidroplán transzfer (45 perc) felár ellenében kérhető.


Szobainformációk

Szobák száma: 109 db

Parti villák: 10 db
Vízre épült villák: 99 db


Ellátás

Félpanzió, Teljes panzió, All inclusive


Jellemzők

Raa-Atollban található, kisméretű igazi romantikus mezítlábas sziget, mely a természetes és a modern elemeket ötvözi. Minden étkezés À la carte rendszerben történik (nincs büfé). A szálloda csak 12 éven felüli vendégeket fogad! Kiváló választás nászutasoknak vagy évfordulót ünneplő pároknak. A sziget saját vízalatti éttermét a parttól egy csupán pár perces hajó úttal érhetjük el, amit nem szabad kihagyni! Akik elsősorban a vízre épült villák nyújtotta privát érzést keresik, részükre kitűnő választás lehet.

Még több információ You & Me by Cocoon Maldives – maldiv.utazas.hu

Vízre épült manta villa (napfelkelte oldali, lagúnára néző) | bruttó 55 nm2
Vízre épült manta villa fürdőszoba
Vízre épült manta villa terasz

Medencés Aqua suite terasz

Medencés parti villa
Medencés parti villa parja

Több mint 100 resort ajánlat www.maldiv.utazas.hu


Call Now Button