MALDÍV-SZIGETEK.info

Veligandu – utasvélemények

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2019.november.

Veligandu Island. sunset jacuzzis vízre épült villa, ALL INCLUSIVE ellátással, hidroplán transzferrel.

Az utazás nagyon jól sikerült,mondhatni tökéletes volt! Az oda- és visszaúton minden rendben volt. A szigeten nagyon kedves volt a fogadtatás,a várakozásainknak megfelelően a szigeten a szolgáltatások minden igényünket kielégítették. Az all inclusive plus ellátás valóban többet nyújt mint máshol. Az időjárás változékony volt,de minden nap volt részünk szikrázó napsütésben. A személyzet nagyon kedves és figyelmes, az ételek minősége és változatossága kifogástalan. A sunset vízi villa nagyon jó választás,minden este páratlan kilátás nyílt a naplementére a saját napozó teraszról.

A szoba egyszerű,de mégis ízléses,minden igényt kielégítő. A bútorok cseréje a villákban ottlétünk alatt folyamatosan zajlott. A bár különlegessége, hogy nem csak székek, hanem ágyak is vannak, ezekben pihenni és nézni az óceánt igazán egyedi,melyet még az eddig meglátogatott szigetek egyikén sem tapasztaltunk. A villák előtti rész homokos,de közel van a korallzátony. Az élővilág változatos, azonban csak a sunset villák előtt lehet sznorkelezni,mert a sziget keleti oldalánál nagyon erősek voltak az áramlatok,ott nem is tudtuk felfedezni az élővilágot. Mivel a gépünk késő este indult, kértük,amennyiben lehetséges, szeretnénk igénybe venni a late check-out-ot. A szobát ugyan délig el kellett hagynunk,de a sziget összes szolgáltatását az utolsó hidroplán indulásáig,este 6-ig térítésmentesen igénybe vehettük. A sziget 2019-ben méltán nyerte el a legromantikusabb sziget címet,hiszen aki a kellemes és nyugodt kikapcsolódást részesíti előnyben, annak nyugodt szívvel ajánljuk Veligandut!

Köszönjük a szervezést!

Utazás időpontja: 2018.március.

VELIGANDU ISLAND 9 éj jacuzzis vízre épült villa all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel.

Pazar volt minden! Odafelé a hidroplánra kellett 2 órát várni, visszafelé pontosan érkezett értük, ahogy előzőleg jelezték a recepción.
A szoba tágas, kényelmes, a jacuzziból remek a kilátás az óceánra. Az ételek finomak, a kiszolgálás kifogástalan volt.
A bárok remek hangulatúak, jók a koktélok. Az úszómedence páratlan elhelyezkedésű, tiszta. A homokpad különlges, a hullámtörők
nem zavaróak. Az idő nagyon kellemes volt, egyszer esett, de akkor még izgalmasabb lett a víz és az égbolt.
Alig vettük észre, hogy mások is voltak a szigeten, sehol nem volt zsúfoltság.
Szóval köszönjük a szervezést, mindennel meg voltunk maximálisan elégedve. Minden úgy volt, ahogy Ön előzőleg elmondta, de ezt már megszoktuk Öntől.:)

Call Now Button