MALDÍV-SZIGETEK.info

Banyan Tree Vabbinfaru – utasvélemények

BANYAN TREE VABBINFARU INFORMÁCIÓK

MALDÍV-SZIGETEK BANYAN TREE VABBINFARU UTASVÉLEMÉNYEK

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpont: 2023.február

Banyan Tree Vabbinfaru  5* parti villa medencével, teljes ellátással, hajós transzferrel.  2023. január hónapban telefonon kerestem meg Önöket, hogy február hónapban szíveskedjenek 5 éjszakára a Maldív-szigeteken szállást és mellé repülőjegyet keresni. Elmondtam Önöknek, hogy amit szeretnék, az az, hogy az óceán kék, a homok fehér és a növények zöld színét egyben lássam egy olyan bungalóból, melyben azt érzem, hogy az csak az enyém a külvilág elől. Kérésemet követően egy napon belül ajánlatokat küldtek, azonban az ajánlatok közül felhívták a figyelmemet a Banyan Tree Vabbinfaru szigetére. A választásom végül erre esett, amiért hálás vagyok Önöknek. Hálás vagyok továbbá azokért az emailekért, melyeket folyamatosan megküldtek részemre és amelyek tartalmazták azokat a pontos információkat, melyekből tudtam, hogy mikor mit kell tennem, mit kell kitöltenem. 

Ez a kicsiny sziget maga az igazi kincses sziget, ami igazán naggyá teszi. A bungaló igazi “bungaló érzést” ad a kilátásával, az elhelyezkedésével, a felszereltségével. A kilátás pedig ahogy elképzeltem: az óceán, a homok és a növényzet színeit láttam egyben. A hozzátartozó belső udvarban elhelyezkedő medence pedig páratlan élményt nyújtott egy-egy esti fürdés alkalmával.

A szigeten lévő étteremben olyan bőséges reggeli, ebéd és vacsora található, hogy azt nehéz lenne leírni. Színvonalas étel összeállítások, grill terasz és a személyzet pedig a legnagyobb odaadással, kedvességgel végzi munkáját. A sziget mérete miatt az étteremben nagyon családias hangulat van, ami igazán barátságossá és meghitté tette azt.

Bár a szigetet rövid időn belül körbe lehetett sétálni, azonban minden egyes séta alkalmával mindig új és új arcát mutatta meg.

Az a tisztaság ami ott található, páratlan élményt nyújtott mind a bungalóban, mind az étteremben és mind a szigeten. 

Egy ilyen élményt nagyon nehéz leírni, ezt át kell élni. Kizárólag egy rossz dolog volt ebben az utazásban, az pedig az, amikor el kellett jönni, ki kellett lépni ebből a színes, magával ragadó Világból.

Hálás szívvel köszönöm Önöknek, hogy eljutottam Banyan Tree Vabbinfaru szigetére, egy életre szóló élményt kaptam!

 

Call Now Button