Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2020.január

Vízre épült bungaló félpanzióval.

Az út, a sziget és az ellátás csodálatos volt!A szálláson volt egy kis probléma az áramellátással (215-ös bungaló) a 3. éjszakától.
Este és éjjel, ha fel volt kapcsolva a villany és a hűtő, TV is működött, a klíma biztosítéka 5-10 percenként leoldott, vissza kellett kapcsolgatni.
Gondolom, túl volt terhelve a rendszer.Nem szóltunk a recepción, megoldottuk a hűtő, TV kiiktatásával és éjjel a nem szükséges lámpák (1-et hagytunk felkapcsolható állapotban) biztosítékának lekapcsolásával.Így bírta a klíma. Lehet, hogy az utánunk következők majd jelzik a hibát, vagy már jelezték is.Az időjárás az utolsó 2 napon volt kedvezőtlen, végig borús és nagyrészt esett, de ezzel nincs mit tenni.Amit még sajnálunk, hogy a kiválasztott programokat (delfinnéző hajókázások és kirándulás Maléba) törölték, egyrészt a kedvezőtlen időjárás (nagy szél) miatt, valamint érdeklődés hiányában (nem volt elég jelentkező) maradtak el. Erről sem tehet senki…

Ezek a negatívumok eltörpülnek ahhoz képest, milyen klassz volt egyébként minden!! Köszönjük a szervezést!

Utazás időpontja: 2018.november

THULHAGIRI Island- partra néző bungaló all inclusive ellátással.

Köszönjük szépen a rendkívüli leírást a beutazásról, országról és a szállodáról, nagyon hasznos volt már a felkészülésnél is.
Remek választásnak bizonyult Thulhagiri Island, ez a hely tökéletes volt számunkra:)
A beutazás pont úgy alakult, ahogy leírta. Kb.: fél órát vártunk a repülőtéren, addigra mindenki megérkezett, aki velünk együtt utazott Tulhagiri Island-ra, és máris száguldottunk a csodás szigetünk felé, amit már messziről megismerünk. Kb. fél 11-re érkeztünk meg, kaptunk egy üdvözlőitalt, és korrekt tájékoztatást, azonnal el is foglalhattuk a bungallóinkat.
A sziget leggyönyörűbb helyén volt a szállásunk a csodás strandnál, de épp egy kicsit elbújva. Hát a Maldív –szigetek tényleg olyan csodásak, mint a képeslapokon, hihetetlenA szobáink is gyönyörűek és tágasak voltak. Minden tiszta, igényes és olyan igazi Maldív -szigeteki hangulatot árasztott, igazán kényelmes helyünk volt szobáinkban.
Már érkezésünk napján 12 órától járt az all. incl. ellátás egészen az elutazásunk napján 12 óráig. Az all incl. lapon most már alkoholos és alkoholmentes koktélok is szerepelnek meglehetősen nagy számban (mindet nem is tudtuk megkóstolni):) Természetesen a teljes területen a wifi is ingyenes, és remek volt a sebessége is.
Kifejezetten tetszett, hogy nem volt zsúfolt a sziget, volt olyan időszak, amikor teljesen egyedül birtokoltuk a tengerpartot:) Már az első naptól kértünk sznorkel felszerelést és csodáltuk a korallzátony élővilágát.(köszönjük az ötletet)
Az ételek hihetetlenül bőségesek, és rendkívül ízletesek voltak. Képzelje, még paprikás csirkét (hungarian art) és gulascht (hungarian art) is készítettek a tiszteletünkre ( nagyon kedves volt tőlük, még ha nem is biztos, hogy miattunk volt:). A homokos padlózatú étterem kifejezetten tetszett. A személyzet érdeklődően állt hozzánk, nem túl sok magyarral találkoztak (vagy nem tudták:) Mi egy sri lankai körutazásról érkeztünk a Maldív szigetekre, érezhető volt a vendéglátó személyzetben a különbség, Sri Lankán a pozitív hozzáállás és a kedvesség valahogy belülről fakadt, itt is kitűntek a személyzet közül, sokkal barátságosabbak voltak a helyieknél (vagy a máshonnan érkezőknél). Pl. egyik útitársunk tej és tojás-érzékeny volt, a cukrász séf minden étkezéskor kereste és azonnal mutatta mi az, amit fogyaszthat, igazán jól esett neki (később kiderült ő is sri lankai).
Az all. incl. ellátáshoz kétféle kirándulás közül választhattunk. Kipróbáltuk mindkettőt. Hárman snorkeleztünk, ketten éjszakai horgászatra mentek. Mindkét kirándulás remekül sikerült.
Az időjárásról: az első és az utolsó napunk volt igazán verőfényesen napsütéses, a középsők kissé borúsabbak, néha kicsit esősek is voltak, de ez nem igazán zavart minket, mert az indiai óceán csodás meleg vize és a tenger alatti élővilág figyelése még borús időben is remek élmény, és ilyenkor a parton is kevesen voltak:)
Elutazáskor a repülőnk csak este indult hazafelé Maléból, úgyhogy ráértünk elhagyni a szigetet. Tetszett, hogy úgy szervezték a reptéri transzferünket, hogy elég volt késő délután elindulnunk. Még egy szobát is biztosítottak részünkre teljesen ingyen, ahol indulás előtt lezuhanyozhattunk és átöltözhettünk. Örültünk, hogy így fél nappal tovább maradhattunk a csodás Thulhagiri szigeten.
Úgy elröppent a pár nap, hogy észre sem vettük, annyira szuper volt minden, és még mindannyian maradtunk volna sokáig:) De azt hiszem ezzel nem vagyunk egyedül:)
Bárki aki, csak pár napot tud vagy szeretne a Maldív szigetek egyikén tölteni, és nem márványpadlós luxuscsodát vár, hanem emberközeli, élhető kedves, de mégis pazar helyet keres, szeretettel ajánljuk ezt a gyönyörű szigetet. Az utazók leginkább Ázsiából és német nyelvterületről érkeztek, amikor mi ott jártunk.
Köszönjük a szervezést, a kiváló tájékoztató anyagokat, ilyen remek összefoglalót nagyon kevés helyen biztosítanak az utazóknak, de én még biztosan nem találkoztam hasonlóval semJ
További sok csodás utazást és szervezést kívánunk, nagyon köszönjük az Admiral Travel és az Ön hozzáértő segítségét, hogy tényleg felejthetetlen pár napot tölthettünk Thulhagirin.