MALDÍV-SZIGETEK.info

Thulhagiri Island – utasvélemények

THULHAGIRI ISLAND INFORMÁCIÓK

MALDÍV-SZIGETEK THULHAGIRI ISLAND UTASVÉLEMÉNYEK

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2022.január-február

Thulhagiri Island 3,5 * vízre épült  bungaló, félpanziós ellátással, hajós transzferrel.

Minden a legnagyobb rendben volt! Thulhagiri pont olyan volt, mint eddig, szinte semmi sem változott és mi ezt az állandóságot nagyon szeretjük.  Az egyik vízi bungaló sort átépítették, szerintem kevésbé lett hangulatos, mint az eddigi volt. Azt a sort is át fogják építeni, amelyiken mi voltunk, de nem tudom mikor?  A személyzet, a szolgáltatások, stb. tényleg nagyon jó volt. Már mindenhol van ingyen wifi, …. Építettek egy mobil karanténkórházat, tényleg mindenre odafigyelnek. Most szinte csak német turisták voltak rajtunk és más magyarokon kívül. Husszein, a mi pincérünk meg is kérdezte, hogy mi történik Magyarországon, hogy pár éve tömegesen jönnek a magyarok a különböző szigetekre? Mondtuk, hogy hát igen, szerencsére egyre többen élünk jobban. Nekik igen szembetűnő a változás. A vírus miatt nem szerveznek semmilyen kirándulást sem más szigetre, sem Máléba. A helyi programokon lehet részt venni, delfint nézni, horgászni stb. Nekünk ez is bőven elég volt. Egy kellemetlenség volt csupán, mégpedig az, hogy ez a Flydubai borzalmas!!!!!Nagyon szűkös a hely, nem lehet médiát használni csak, ha fizet az ember. Nem lehet inni, csak ha fizet az ember stb.Szóval igen kényelmetlen és rossz hangulatú volt az utolsó 6 óra, de ennél nagyobb bajunk sose legyen! Mindenesetre többet Flydubai soha.

Mindent egybevetve csodálatos 18 napunk volt, remélem jövőre megint megszervezi nekünk Miklós!

Utazás időpontja: 2021.szeptember

Thulhagiri Island 3,5 csillagos vízre épült bungaló, teljes ellátással.

Minden nagyon szuper volt. Az örökké mosolygó emberek, a fehér homokos part, a víz tündöklő szíveivel.  Az ételek lehettek volna változatosabbak, de alapjában véve nem volt baj, finomak voltak. Maléi leszállás után kb 20 perc volt a gyorshajó, amit nagyon élveztünk! Nem csak a nevében gyors! Megérkezésünk után a szigeten a TUI képviselő, és a “helyiek” hűsítő törölközővel és koktéllal vártak minket. Víz feletti bungit választottunk és nem bántuk meg! Mindennap friss vizet és törölközőket kaptunk, és kitakarították a szobát. Még ez előtt soha nem sznoriztunk. Egy egészen új világ tárult fel előttünk. Magát a szigetet is gyönyörű korallzátony veszi körül és tele van halacskákkal. Láttunk ráját, medúzát és cápát is. Mindig ugyanahhoz az asztalhoz kellett ülni, és a pincérünk is ugyanaz a személy volt. Mindig mosolygós, éneklő pozitív ember! Mi szeretjük a fűszeres indiai kaját, és a helyet főleg az ilyen kaják jellemezték. Szerencsére az idő végig nagyon jó volt, 30 fok kissé szeles idő. Eső egyszer volt, de akármennyire is vágytuk rá, hogy megázzunk, ez nem igazán sikerült, úgy ahogy gondoltuk.

Köszönjük Önöknek ezt az életre szóló élményt!

Utazás időpontja: 2020.január

Vízre épült bungaló félpanzióval.

Az út, a sziget és az ellátás csodálatos volt!A szálláson volt egy kis probléma az áramellátással (215-ös bungaló) a 3. éjszakától.
Este és éjjel, ha fel volt kapcsolva a villany és a hűtő, TV is működött, a klíma biztosítéka 5-10 percenként leoldott, vissza kellett kapcsolgatni.
Gondolom, túl volt terhelve a rendszer.Nem szóltunk a recepción, megoldottuk a hűtő, TV kiiktatásával és éjjel a nem szükséges lámpák (1-et hagytunk felkapcsolható állapotban) biztosítékának lekapcsolásával.Így bírta a klíma. Lehet, hogy az utánunk következők majd jelzik a hibát, vagy már jelezték is.Az időjárás az utolsó 2 napon volt kedvezőtlen, végig borús és nagyrészt esett, de ezzel nincs mit tenni.Amit még sajnálunk, hogy a kiválasztott programokat (delfinnéző hajókázások és kirándulás Maléba) törölték, egyrészt a kedvezőtlen időjárás (nagy szél) miatt, valamint érdeklődés hiányában (nem volt elég jelentkező) maradtak el. Erről sem tehet senki…

Ezek a negatívumok eltörpülnek ahhoz képest, milyen klassz volt egyébként minden!! Köszönjük a szervezést!

Utazás időpontja: 2018.november

THULHAGIRI Island- partra néző bungaló all inclusive ellátással.

Köszönjük szépen a rendkívüli leírást a beutazásról, országról és a szállodáról, nagyon hasznos volt már a felkészülésnél is.
Remek választásnak bizonyult Thulhagiri Island, ez a hely tökéletes volt számunkra:)
A beutazás pont úgy alakult, ahogy leírta. Kb.: fél órát vártunk a repülőtéren, addigra mindenki megérkezett, aki velünk együtt utazott Tulhagiri Island-ra, és máris száguldottunk a csodás szigetünk felé, amit már messziről megismerünk. Kb. fél 11-re érkeztünk meg, kaptunk egy üdvözlőitalt, és korrekt tájékoztatást, azonnal el is foglalhattuk a bungalóinkat.
A sziget leggyönyörűbb helyén volt a szállásunk a csodás strandnál, de épp egy kicsit elbújva. Hát a Maldív –szigetek tényleg olyan csodásak, mint a képeslapokon, hihetetlen. A szobáink is gyönyörűek és tágasak voltak. Minden tiszta, igényes és olyan igazi Maldív -szigeteki hangulatot árasztott, igazán kényelmes helyünk volt szobáinkban.
Már érkezésünk napján 12 órától járt az all. incl. ellátás egészen az elutazásunk napján 12 óráig. Az all incl. lapon most már alkoholos és alkoholmentes koktélok is szerepelnek meglehetősen nagy számban (mindet nem is tudtuk megkóstolni):) Természetesen a teljes területen a wifi is ingyenes, és remek volt a sebessége is.
Kifejezetten tetszett, hogy nem volt zsúfolt a sziget, volt olyan időszak, amikor teljesen egyedül birtokoltuk a tengerpartot:) Már az első naptól kértünk sznorkel felszerelést és csodáltuk a korallzátony élővilágát.(köszönjük az ötletet)
Az ételek hihetetlenül bőségesek, és rendkívül ízletesek voltak. Képzelje, még paprikás csirkét (hungarian art) és gulascht (hungarian art) is készítettek a tiszteletünkre ( nagyon kedves volt tőlük, még ha nem is biztos, hogy miattunk volt:). A homokos padlózatú étterem kifejezetten tetszett. A személyzet érdeklődően állt hozzánk, nem túl sok magyarral találkoztak (vagy nem tudták:) Mi egy sri lankai körutazásról érkeztünk a Maldív szigetekre, érezhető volt a vendéglátó személyzetben a különbség, Sri Lankán a pozitív hozzáállás és a kedvesség valahogy belülről fakadt, itt is kitűntek a személyzet közül, sokkal barátságosabbak voltak a helyieknél (vagy a máshonnan érkezőknél). Pl. egyik útitársunk tej és tojás-érzékeny volt, a cukrász séf minden étkezéskor kereste és azonnal mutatta mi az, amit fogyaszthat, igazán jól esett neki (később kiderült ő is sri lankai).
Az all. incl. ellátáshoz kétféle kirándulás közül választhattunk. Kipróbáltuk mindkettőt. Hárman snorkeleztünk, ketten éjszakai horgászatra mentek. Mindkét kirándulás remekül sikerült.
Az időjárásról: az első és az utolsó napunk volt igazán verőfényesen napsütéses, a középsők kissé borúsabbak, néha kicsit esősek is voltak, de ez nem igazán zavart minket, mert az indiai óceán csodás meleg vize és a tenger alatti élővilág figyelése még borús időben is remek élmény, és ilyenkor a parton is kevesen voltak:)
Elutazáskor a repülőnk csak este indult hazafelé Maléból, úgyhogy ráértünk elhagyni a szigetet. Tetszett, hogy úgy szervezték a reptéri transzferünket, hogy elég volt késő délután elindulnunk. Még egy szobát is biztosítottak részünkre teljesen ingyen, ahol indulás előtt lezuhanyozhattunk és átöltözhettünk. Örültünk, hogy így fél nappal tovább maradhattunk a csodás Thulhagiri szigeten.
Úgy elröppent a pár nap, hogy észre sem vettük, annyira szuper volt minden, és még mindannyian maradtunk volna sokáig:) De azt hiszem ezzel nem vagyunk egyedül:)
Bárki aki, csak pár napot tud vagy szeretne a Maldív szigetek egyikén tölteni, és nem márványpadlós luxuscsodát vár, hanem emberközeli, élhető kedves, de mégis pazar helyet keres, szeretettel ajánljuk ezt a gyönyörű szigetet. Az utazók leginkább Ázsiából és német nyelvterületről érkeztek, amikor mi ott jártunk.
Köszönjük a szervezést, a kiváló tájékoztató anyagokat, ilyen remek összefoglalót nagyon kevés helyen biztosítanak az utazóknak, de én még biztosan nem találkoztam hasonlóval sem.
További sok csodás utazást és szervezést kívánunk, nagyon köszönjük az Admiral Travel és az Ön hozzáértő segítségét, hogy tényleg felejthetetlen pár napot tölthettünk Thulhagirin.

Call Now Button