MALDÍV-SZIGETEK.info

OZEN by Atmosphere at Maadho- utasvélemények

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja:2017.december (szilveszter)

EARTH (parti)VILLA medencével 4 éjre + 3 éjre WIND (vízre épült) VILLA, ALL INCLUSIVE ellátással, hajó transzferrel oda-vissza 2017./2018 Szilveszter.

Nagyon jól szervezett utazás volt! Az Ozen dolgozói a leszállástól a hazautazásig szállítmányozták a csomagjainkat, sorba álltak velünk és pakoltát a bőröndöket mindenhol.
A gyorshajó légkondícionált, kényelmes, és tényleg nagyon gyors. Nagyon szép a sziget!!!Többször körbejartuk, körbebicajoztuk.
Az ellátás-kiszolgalás igazi luxus:
M6 étterem szuper. És itt extra odafigyelést kaptunk, mert ugyan nem tudták, hogy mi nem nagyon szeretjük a tengeri herkentyűket, de mikor kiderült, akkor a chef azonnal ajánlott egy (felnőtt) seefood mentes ételkombinaciót .Csak minőségi italokat szolgálnak fel. Az ételek kiválóak.Az ala carte éttermek nagyon különlegesek. A viz felett vannak. Lámpával és etetéssel este odavonzák a halakat (ugyanúgy mint a vízalatti étteremnél is). Láttunk tűzhalat, 2m cápát, murénát, stingray-t,eagleray-t.
Felsorolni is nehéz.
És volt egy saját szervezőnk, aki minden programra foglalt nekünk időpontot.1-2 naponta megkeresett minket, higy minden ok e velünk.
(Ha kellett felhívtuk, hogy golfkocsival vigyen el az étterembe stb.)Így tényleg mindent kipróbáltunk.
Sok Voucheret kaptunk, azt is segített felhasználni. Búvárkodás, snorkell, halásztúra, delfinles. (Mindet leszervezte)
Mindig nagyon figyelmesek voltak. Ajándékot adtak érkezéskor, szilveszterkor, újévkor, elutazáskor.31-re Nagy szinpadot és sátrat építettek.
Több fellépő volt.És egy szuper dj, aki még 01-én délután is pörgetett újra.
Az átköltözés 10p alatt lezajlott. Mindkét villa csodás volt, nem tudtuk eldönteni, melyik a szebb… mindegyiknek megvolt a maga szépsége.
Mindkét villába rózsás habfürdőkádat eresztettek nekünk, miután reggeliből visszaérkeztünk a villába.
Az időjárás változékony volt.2 trópusi vihart is átéltünk.Az egyik pont szilveszter este volt, de a személyzet tökéletesen megszervezte az esőben is a felszolgálást.
Amúgy 36-38°C volt. Rengeteg halat, cápát, ráját, teknőst láttunk a partról is és búvárkodás közben is.
Egy dolog volt számunkra meglepetés, hogy rajtunk kívül még 5 magyar család volt a szigeten.
Valamint a szomszédokat sokszor hallottuk, de ez lehet a habitusuktől függött. (Kisgyerek, oroszok)

Összességében nagyon jó választás volt!

Call Now Button