MALDÍV-SZIGETEK.info

Olhuveli Island Resort – utasvélemények

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2019.január

OLHUVELI Island, delux szoba, ALL INCLUSIVE ellátással.

Az utazás nagyon jól sikerült, még egy kétévessel is egészen problémamentesen lezajlott az utazás része, és az ottlét is nagyon jó élmény volt. Az időre sem lehetett panaszunk, picit esett 1-2 nap, voltak felhősebb napok, de nagyrészt szép időnk volt.
A szigeten, ami tetszett:
Az all inclusive ellátásnál külön tetszett, hogy a csomag részeként lehetett extrább étteremben is vacsorázni, nem csak a svédasztalos Sunset étteremben, de egyébként ott is változatos volt az étel.
A csomagon belül lehetett választani kirándulást, és volt benne sokfél vízieszköz bérlés is, jó hogy ilyen sok pluszt adnak.
Ami gyerekkel kellemes meglepetés volt, az a Kids Club, amiről előre nem láttam képeket sehol, de jó volt, hogy volt egy új nagy fedett/zárt gyerek játszó. A kicsivel mindenki nagyon kedves volt, látszik, mennyire szeretik a gyerekeket.
A szobánkat a naplemente oldalon kaptuk, ahogy kértük, ez valóban sokkal kellemesebb volt, mint a másik. A napfelkelte oldalon a part minősége sem volt túl jó (bár folyamatosan próbálták tisztítani), de ezen felül szemben egy nagy építkezés zajlik, ami éjjel nappal folyamatos zajjal járt, ezt a medencénél és a parti étteremben is lehetett hallani/látni.
A deluxe szobákat úgy láttuk, elkezdték felújítani, mi még nem ilyet kaptunk, de nem zavart, hogy kicsit lelakott a berendezés. A hangszigetelés hiánya már inkább kellemetlen, nagyon zajos tud lenni, legközelebb mindenképp saját villát választunk majd.
Maléhoz képest +1 órával előre kellett állítani az órákat, ezt nem tudom tudják-e, mert másik szigetnél láttam a leírásban, de itt nem emlékeztem rá.
Az egyetlen, ami miatt nem választanánk újra ezt a resortot, az a vízpart. Meeruhoz képest itt sehol nem találtunk olyan partrészt, ahol nincs a parttól 2-3 méterre már ott a tengerifű, pedig próbáltuk körbejárni. Hiába próbálják tisztítani, sajnos nagyon elterjedt, és ahol még 1-2 évvel ezelőtti (tripadvisor, instagram) képeket nézve tiszta kék, ott mostanra már sajnos ott vannak a sötét foltok azon a részen is. egy részen szép tiszta, de ott a sodrás miatt nem lehet fürdeni. Az élővilág is sokkal szegényesebb, mint Meerun tapasztaltuk, itt alig láttunk halakat, kis cápát, ráját. Meerun ezek a szép part mellett természetesek voltak, és mivel ott jártunk előbb, így ez kicsit csalódás volt. Emiatt legközelebb valószínűleg inkább oda megyünk majd vissza, még ha kicsit drágább is.

Call Now Button