MALDÍV-SZIGETEK.info

NOKU MALDIVES – utasvélemények

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2019.december

9 éjszaka, parti villa, félpanziós ellátással, hidroplán transzferekkel oda-vissza.

Köszönjük szépen az utazás nagyon jó volt. Az időjárás 3 napig nem volt kegyes, hatalmas esők és szélviharok voltak, de ennek ellenére sikerült sokat napozni, barnulni.

Elérte az 5 csillagot minden szolgáltatás. Bőven 5 csillagos volt a szállás minden része, a fürdőszoba is.A kiszolgálás páratlan, néha már túlzás is ahogy állandóan jönnek megkérdezni, hogy minden rendben van-e. Az ételek tökéletesek, menüsor van abból lehet választani, félpanzió elég volt, így is egy étkezés kb 1-1,5 órás szeánsz volt.

Az összes étkezés á la carte történt a reggeli is, bőven volt választék. Víz a vacsoránál ingyen volt, egyéb italok fizetősek. Reggelinél minden benne volt, narancslé, víz, kávé, forró csoki stb. Part gyönyörű, tiszta, rendezett. Voltak épített gátak kövekből, több helyen is.

Elég sokáig be lehetett menni, a két oldal különböző volt. Volt szép korallos, illetve homokos is, kis öböllel.

Első maldív utazàsunk volt így a sziget nagyságát nehéz felmérni, de szerintem nem túl nagy kb 1 óra alatt minden bejárható. Első 7 napunk parti bungallóban volt, nagyon szép, rendezett, jó állapotú, letisztult bútorok. Utána upgradeltünk vízi medencés villára. Ez nagyon szeles volt, itt azért nehezebb volt pihenni, de a látvány miatt megérte.

Jövőre egy hasonló minőségű szigetre tervezünk ellátogatni.

Köszönjük szépen,

Call Now Button