MALDÍV-SZIGETEK.info

LUX SOUTH ARI ATOLL – utasvélemények

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2020.február

Lux South Ari Atoll Island  5* Romantic vízre épült medencés villa all inclusive ellátással, oda – vissza hidroplán transzferrel.  Minden rendben volt, köszönjük szépen! A sziget teljes egészében tökéletes! Bátran ajánlom mindenkinek és Miklóst is. Az idő is kiváló volt, időnként felhős, de jól is jött… kétszer esett az eső. Nincs vele gond. Egyetlen egy dolog csak, amiről senki sem tehet csak a Quatar Airlines , a Doha-Bp járat egy kisebb gép volt, elég kényelmetlen sajnos, de nem haltunk bele.

Szóval minden szuper és köszönjük szépen a szervezését, segítségét, jól választottunk.

Utazás időpontja: 2019.március

Beach villa + Romantic vízre épült medencés villa all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel + Nem hivatalos esküvői szertartás.

Köszönjük szépen nagyon jól éreztük magunkat. A sziget mese szép volt és mindkét villa is igényesen berendezett valami szerencsés lokalizációval megáldott volt.  Sokan kérdezték, melyik tetszett jobban csak azt tudom mondani hogy mindkettőnek más az előnye. A parti villát a saját tengerpartja valamint a hátsó nyitott zuhanyzója tette felejthetetlenné. Elmondhatatlan élmény úgy tusolni,  hogy közben ha félnézek egy hatalmas pálmafa tekint vissza. A romantic pool villát viszont a medencéje és intim terasza tette különlegessé, amit a high tech belső megoldások (projektor, speciális WC- bidet) fűszereztek meg. A személyzet kiemelkedően kedves és segítőkész volt. Bármilyen keresünk akadt, azonnal meg is valósult.

Időjárással aránylag szerencsénk volt. Már az első nap láttuk, hogy 15étől esőt írt, főleg az esküvő miatt ezért aggódtunk is. Még aznap a 16h-rá tervezett szertartást előre hozzuk 14hra, hogy a zuhé előtt összeházasodjunk. De előtte pár perccel elkezdett szakadni. Végül 3 körül tartottuk meg gyönyörű időben és a tengerparti vacsi is tökéletes volt. Sőt a másnapi naplemente hajózás is meseszép volt. Utána hajnalban többször is esett, de összeségében azt mondjatom szinte végig napos szép időnk volt.

Visszafelé az út volt necces, mert a hidroplán transzfer bő két órát késett. Aggódott is a Manager, hogy el fogják-e érni az utasok a gépeket. De amint leszállt a hidroplán kézről-kézre adtak minket és kb 2 perc alatt a teljes becsekkolas, kontroll megvolt. Minden soron kívül ment, mindenhol átvittek minket, így sima volt a vége.

Egy dolog volt ami kicsit furának találtam: a fő étterem (MIXE), ami nekem a kedvencem volt többszöri is zárva volt. M

ásodik héten hétfő, szerda, csütörtökön is. Persze több étterem is rendelkezésre állt, ahova viszont előre be kell jelentkezni és volt ami szintén bizonyos napokon zárva volt. Így a választás helyett volt, hogy kizárásos alapon maradt valami. Aránylag korán realizáltam a helyzetet és egész jól összeraktuk, mikor hova menjünk. Kitapasztaltuk, mi jön be nekünk jobban, mi kevésbé. Szóval ez az egy volt ami nekem kis disszonanciát mutatott. Ezt a hotel fele is mint építő jellegű kritikát el fogok juttatni. De azt gondolom ahogy elején is írtam apróságról van szó, mert végül nem éheztünk, sőt mindig megtaláltuk a fogunkra valót.

Összefoglalva azt tudom mondani tökéletes és felejthetetlen volt ez a két hét.

Ezúton is köszönjük a szervezést, mert minden zökkenőmentesen zajlott és teljes az elégedettség.

Call Now Button