MALDÍV-SZIGETEK.info

Malahini Kuda Bandos – utasvélemények

MALAHINI KUDA BANDOS INFORMÁCIÓK

MALDÍV-SZIGETEK MALAHINI KUDA BANDOS UTASVÉLEMÉNYEK

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2024.február-március

MALAHINI KUDA BANDOS, 3*  superior emeleti szoba, félpanziós ellátással, oda-vissza hajós transzferrel.

Nagyon szuper volt az utazás, minden flottul ment. A sziget kicsi, de szép, mi az egyszerűbb szállást kértük, mert inkább a túrákra szerettünk volna költeni, de teljesen rendben volt a szoba.

A személyzet végtelenül kedves, segítőkész, az ételek finomak voltak, az európai gyomornak is megfelelő ételekkel, de sok helyi ízzel.

Az idő nagyon meleg volt és magas volt a páratartalom (70-80%) időnként esett is (főleg napnyugta után), a hét második felében kicsit felhősebb volt és 28-28 C, az könnyebben viselhető volt.

Voltunk több programon is: dajkacápákkal úsztunk, csodálatos volt!

Helyi szigeten vezetett sznorkelezés – rendkívül sokféle tengeri élőlényt láttunk, mantarája túra – sajnos a mantarájákat nem találtuk, de voltak teknősök, illetve delfineket is láttunk.

Külön kiemelném a helyi búvárokat, akik jöttek velünk a programokra, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, és rengeteg víz alatti felvételt készítettek, amit megkaptunk.

Köszönjük még egyszer a szervezést, nagyon meg vagyunk elégedve!

Utazás időpontja: 2018.február

SUN Island 4 csillagos vízre épült villa félpanzióval + MALAHINI KUDA BANDOS Island, 3,5 csillagos parti bungaló félpanzióval.

Először is nagyon köszönünk mindent, az előzetes tájékoztatásnak megfelelően történt minden!

Mindkét sziget nagyon tetszett, nehéz lenne győztest hírdetni. Más jellegűek, Kuda Bandos nagyon családias, kis kedves szigetecske. Az egyetlen gyenge pontja talán az étkezés, de ezt is csak az után tudom mondani, miután Sun Islandon jártnk, mert ott pedig kiemelkedően jó volt a büfé. Tartottunk tőle, hogy Sun ISlandon túl sokan lesznek, de annak ellenére, hogy 100% kihasználtsággal ment a sziget, nem volt zsúfoltság, szépen lenyelte a sziget az embereket. Rengeteg aktivitást lehetett végezni, a spa kiemelkedően jó volt.
Összeségében felejhetetlen élményekkel tértünk haza, ha választani kellene, talán az egszerűbb megközelíthetőség és a családiasság miatt Kuda Bandost választanánk. Picit lehetett érezni Sun Islandon, hogy futószalag szerűen jöttek és mentek a vendégek, nem volt annyi személyesség, mint Kuda Bandoson, ahol a pincérek fele 2 nap után fejből tudta a szobaszámunkat. A szállás tekintetében SUN ISLAND a vizi villa szép és különleges, de ott nem nagyon strandol az ember, míg MALAHINI KUDA BANDOS parti villából kilépve azonnal ott volt a lehetőség, hogy snorkelingeljünk, napozzunk, standoljunk. Talán praktikusabb a parti villa.
Ismét köszönettel

Utazás időpontja:2018.február

Beach bungaló, ALL INCLUSIVE ellátással, hajó transzfer oda-vissza.

Köszönöm az érdeklődést, nagyon jól éreztük magunkat. A sziget mesebeli, minden a fotóknak és a leírásnak megfelelő. A személyzet nagyon kedves.
Az időjárás is nagyon jó volt, meleg volt, csak 1x esett de az sem okozott gondot.
Bátran ajánljuk a szállást, nagyon jók a szigeten szervezett programok.

Call Now Button