MALDÍV-SZIGETEK.info

Malahini Kuda Bandos – utasvélemények

MALAHINI KUDA BANDOS INFORMÁCIÓK

MALDÍV-SZIGETEK MALAHINI KUDA BANDOS UTASVÉLEMÉNYEK

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2018.február

SUN Island 4 csillagos vízre épült villa félpanzióval + MALAHINI KUDA BANDOS Island, 3,5 csillagos parti bungaló félpanzióval.

Először is nagyon köszönünk mindent, az előzetes tájékoztatásnak megfelelően történt minden!

Mindkét sziget nagyon tetszett, nehéz lenne győztest hírdetni. Más jellegűek, Kuda Bandos nagyon családias, kis kedves szigetecske. Az egyetlen gyenge pontja talán az étkezés, de ezt is csak az után tudom mondani, miután Sun Islandon jártnk, mert ott pedig kiemelkedően jó volt a büfé. Tartottunk tőle, hogy Sun ISlandon túl sokan lesznek, de annak ellenére, hogy 100% kihasználtsággal ment a sziget, nem volt zsúfoltság, szépen lenyelte a sziget az embereket. Rengeteg aktivitást lehetett végezni, a spa kiemelkedően jó volt.
Összeségében felejhetetlen élményekkel tértünk haza, ha választani kellene, talán az egszerűbb megközelíthetőség és a családiasság miatt Kuda Bandost választanánk. Picit lehetett érezni Sun Islandon, hogy futószalag szerűen jöttek és mentek a vendégek, nem volt annyi személyesség, mint Kuda Bandoson, ahol a pincérek fele 2 nap után fejből tudta a szobaszámunkat. A szállás tekintetében SUN ISLAND a vizi villa szép és különleges, de ott nem nagyon strandol az ember, míg MALAHINI KUDA BANDOS parti villából kilépve azonnal ott volt a lehetőség, hogy snorkelingeljünk, napozzunk, standoljunk. Talán praktikusabb a parti villa.
Ismét köszönettel

Utazás időpontja:2018.február

Beach bungaló, ALL INCLUSIVE ellátással, hajó transzfer oda-vissza.

Köszönöm az érdeklődést, nagyon jól éreztük magunkat. A sziget mesebeli, minden a fotóknak és a leírásnak megfelelő. A személyzet nagyon kedves.
Az időjárás is nagyon jó volt, meleg volt, csak 1x esett de az sem okozott gondot.
Bátran ajánljuk a szállást, nagyon jók a szigeten szervezett programok.

Call Now Button