Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja:2019.március

4* parti villa all inclusive ellátással, oda- vissza hidroplánnal.

Köszönöm érdeklődésed, ismét nagyon jól sikerült az utunk ! Minden szuper volt, jó volt az idő is. Annyi, hogy mivel mi voltunk már itt, ezért nem jött az a “húha” érzés. Mindegy, a többiek azért elaléltak……………. Ami kicsit gyengébb volt, az az ügyfélgondozás, és picit kopott a szolgáltatás minősége is. Pl.: akit kaptunk személyes ügyfélreferens, nem volt a helyzet magaslatán, és amikor próbáltuk átvinni, hogy mit akarunk, látszott, hogy mérges lett, -a sziget teljes hosszában voltak frissitő pontok, nem volt benne más csak víz, míg régen a minibár megfelelője volt,,nem volt olyan a room service mint két éve, nem volt az ágy kiágyazva este, és a reggeli beágyazás is “gagyi” volt, többször szólni kellett a minibár feltöltése miatt, nem volt a reggeli idejében indiai élőzene, ami volt két éve, és nagyon szép volt, nem volt búcsú ágydekoráció……. viszont a fogadtatás, és a búcsúztatás színvonalasabb lett, és volt több olyan új program is ami nem volt. Összességében apró hiányosságok voltak amiket csak az vesz észre aki volt már, de nagy vonalakban minden nagyon jó volt. Köszönöm ismét a segítséged, legközelebb is veled utazunk !

Utazás időpontja:2017.

Az Atmosphere Kanisfushi sziget minden várakozásunkat felülmúlta, tökéletes választás volt minden tekintetben. Az út valóban nagyon hosszú és fárasztó, de a táj feledteti mindezt.
A dubai reptéren a tájékozódás teljesen érthető, azonban minden átszállás során, az érkezési és indulási kapuk a lehető legtávolabb estek egymástól. De minden rosszban van valami jó, megismerhettük a reptér jó és rossz oldalát egyaránt. (Lifteztünk, mozgólépcsőztünk, vonatoztunk, sétáltunk, és sétáltunk….. jó sokat). Személyes megjegyzés a tisztaság nem éppen a Reptéróriás című Natgeo dokumentum filmet tükrözi. A Maldív reptérre megérkezve a sziget képviselője azonnal fogadott minket és percek alatt már a hidroplános terminálhoz szállítottak. Az egész olyan gyorsan zajlott, hogy felocsúdni se volt időnk. A hidroplános út két megállásos volt, melyből az első megálló mért is ne a Coco Palm Island. Igazán gyönyörű a sziget partszakasza. A reptérről kb. 50 perc alatt értünk a szigetünkhöz, (igazán nem bántuk a kis kitérőt ). A sors furcsa fintora, hogy kilépve a hidroplánból magyarul köszöntött minket a sziget magyar származású managere. A sziget a leírtaknak megfelelően prémium szolgáltatást nyújtott, mind a személyzet, mind az ellátás tekintetében és az ár is tényleg mindent tartalmazott. Minden kérésünket teljesítették, az előzetesen kért igényeinket is figyelembe vették.Talán ezzel a platinum plussz szolgáltatással kompenzálja a sziget a fiatal történetét. A sziget igen nagy, de ez nem volt zavaró, a buggy-val mindenhova el lehetett jutni (Buggyval a sziget egyik végéből a másik végéig 10 perc utazás, gyalog kb. 30perc). Néha embereket is láttunk, de inkább a medence partnál és éttermekben, azonban a tengerpartot szinte a sajátunkénak éreztük. Már ha feltűnt valaki, igazán zavarba jöttünk.
A szobánk igen igényes, exkluzív, tágas volt, központi részen, közel az éttermekhez, medencéhez, bárhoz. Az ételek finomak, mindenki számára megtalálható volt a saját ízvilága, egyedi igény esetén mindig rendelkezésünkre bocsátották a kért ételt, italt, gyümölcsöt.
A Liquid bárban mindenféle ital és koktél vagy snack bőséges választéka állt egész nap a rendelkezésünkre. Kipróbáltuk a szigeten található Just Veg vegetáriánus éttermet (melyre igen büszkék), ahol Michlen csillagos séf által prezentált ételeket szolgálnak fel. (ez is része volt a platinum pluss szolgáltatásnak)
Az időjárás szinte tökéletes volt. Az érkezésünkkor kicsit borús volt az ég, de az utolsó előtti napig igazán szép időben volt részünk. Utolsó előtti estén megtapasztaltuk a trópusi vihart is, és a másnap se telt felhő és szélmentes szép időben. Természetesen hazafelé induláskor már szép napsütéses igazi meleg idő lett.
Összességében igazán jól sikerült, felejthetetlen nyaralásban volt részünk. Biztosak vagyunk benne hogy visszatérünk egyszer, amint lehetőségünk adódik rá. Köszönjük a közreműködését, szervezését, és bízunk benne hogy ezt az élményt sikerül majd Önnek egy jövőbeni újabb ajánlattal felülmúlni.