MALDÍV-SZIGETEK.info

Finolhu Island – utasvélemények

FINOLHU ISLAND INFORMÁCIÓK

MALDÍV-SZIGETEK FINOLHU ISLAND UTASVÉLEMÉNYEK

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2019.február

Lagoon vízre épült villa, all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel.

Fantasztikusan éreztük magunkat, az idő remek volt végig, habár a szél általában elég erősen fújt, de ennek köszönhetően a meleg sokkal elviselhetőbb volt.
A sziget csodálatos, a szoba is nagyon szép volt. Egyetlen dolog, amire nem gondoltunk, hogy az óceánban lábakon álló villa a folyamatos hullámzásoktól zajos, ami este okozott némi problémát. Ezzel együtt így utólag is ezt a szállás típust (vízen álló) választanánk valószínűleg ezen a szigeten, mert a többi parti villa előtt húzódó partszakaszokon a homokos részek sajnos nagyon ki voltak mosódva.
A kiszolgálás is nagyon jó színvonalú volt, a személyzet nagyon barátságos és kedves volt. Sok minden apróságot “el tudtunk intézni” egy-egy mosollyal kiegészített kérésnek hála. A magyar vendéglátásban/turizmusban dolgozók nagy részét beutalnám ide egy hosszabb tanulmányútra. 🙂
Nekünk még a Malé-i (közvetlenül a visszarepülést megelőző) pár órás városnézés is jól sikerült egy szimpatikus idegenvezetővel, egy kicsit (szó szerint is) belekóstolhattunk a helyiek életébe.
Egyedül a Male-hez képest is +2 órás időeltolódást a szigeten volt nagyon nehéz megszokni, nem is igazán sikerült.

Call Now Button