MALDÍV-SZIGETEK.info

Coco Palm Dhuni Kolhu – utasvélemények

COCO PALM DHUNI KOLHU INFORMÁCIÓK

MALDÍV-SZIGETEK COCO PALM DHUNI KOLHU UTASVÉLEMÉNYEK

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2020.január

Parti villa all inclusive ellátással, oda vissza belső repülő és hajó transzferrel.

Paradicsomi, életünk egyik meghatározó emléke lesz. Az utazás, hosszúsága ellenére nem volt túl fárasztó. Megérkezésünk után minden gördülékenyen, szervezetten profin zajlott. A szállásunk tökéletes volt, úgy érezte magát az ember mintha csak mi lennénk a szigeten. Az ellenkezőjével vacsorakor szembesültünk, hogy igazából mennyien is vannak, de nem volt zavaró, illetve sehol nem kellett várni,sorban állni. A kiszolgáló személyzet Kedvessége, Vendégszeretete, egyszerűen  példátlan. /lehetne tanulni /. Az ellátás változatos, a gasztronómia minden oldalát bemutató ételekkel. Összegzésképpen ez igazi álomnyaralás volt, álom születésnapi ajándék a feleségemnek.

Köszönöm szépen !

Sok sikert kívánok a további munkájukhoz!

Utazás időpontja: 2019.június

Coco Palm Dhuni Kolhu island, 4* parti villa all inclusive ellátással, oda-vissza hidroplánnal.

Az utazás csodálatos volt, egy életre szóló élmény. Minden várakozásunkat felülmúlta. Már ahogy Máléban vártam, a Coco Palm külön várójában vártunk a hidroplánra. A sziget maga egy csoda volt. Az ellátás nagyon jó volt, az ételek finomak voltak. Kb 2 nap volt amikor annyira esett hogy nem tudtunk fürdeni, az egyik pont az érkezés napján. A többi napon ha csöpögött is szinte azonnal elállt, rengeteget fürödtünk. Ezt a szigetet csak ajánlani tudjuk, és természetesen Önöket is!

Hálásan köszönjük, hogy ennyire tökéletessé tették a nászutunkat és szívből reméljük hogy a jövőben még utazunk Önökkel!

Utazás időpontja: 2017.február

Coco Palm Dhuni Kolhu Island :4- 4,5 csillagos sunset villa all inclusive ellátással. 2017. február.

Pár sort írok , a tapasztalatainkról. A 2-es villában voltunk, ami lehető legszuperebb az egész szigeten. Szerencsénk volt vele. A túloldalon több házat is felújítanak, ott zűrösebb a helyzet, nem olyan szép a part, és a növényzet sem. A sunset oldal mindenképpen megéri azt a plusz költséget. Minden tökéletes volt! A ház, a kiszolgálás, az étkezés, én nem akartam all inkluziv-ot, de azt hiszem így kényelmesebb volt. Wi-fi mindenütt volt. A vendégek főként franciák, németek, olaszok, két kínai család. Jó középosztály, kellemes nyaralótársak. Meglepően sok volt a fiatal, ami jó. Kisgyerekeseknek ez nem jó hely. Nincs olyan hely, ahol a kicsik árnyékban tudnak lenni. Köszönöm a segítségét, a küldött információk hasznosak, és nagyon precízek voltak. Nekem egy új felfedezés, hogy miután a repülőn a jó helyek már mind foglaltak voltak, mindig az utolsó sorban foglaltam, és mindkét úton ketten ültünk a 4-es ülésen. Szuper volt. Mindegyik gépen volt 4-5 üres hely, és ez mindig hátul volt. Így aztán a gépen jól utaztunk.

Utazás időpontja:2017.

Delux és lagoon (vízre épült) villa. Odaérkezésünkor a 68-as számú delux villát ajánlották nekünk. Ez a napfelkelte oldalon, a keskeny partszakaszon volt, melynek a partja a délutáni dagály során nem volt látható. Ezért más szobát kértünk, hiszen számunkra fontos volt az, hogy széles partszakaszon legyünk. Ezen nem problémáztak, nagyon segítőkészek voltak. Fontos volt nekik, hogy a vendégek igényeit kielégítség. A szigetnek csak a naplemente oldalán van széles partszakasz. Ott viszont csak parti villák vannak, mi viszont delux villát foglaltunk. Ezért felajánlották, hogy amíg számunkra kedvező szobát nem találnak, addig legyünk a 89-es számú lagoon villába. (vízre épült) Ez tökéletes volt. Ha most választani kellene, biztos, hogy lagoon villába mennénk.:) Viszont a 4 napon át kellett költöznünk a 65-ös delux villába, mivel ezt követően már foglalt volt a lagoon villa. A lagoon villa sokkal tágasabb, jobb felszereltségű( papucs, nespresso kávéfőző, nagyobb szekrény, rádió, iphone dokkoló), mint a delux villa. Nekünk jobban tetszett a belső fürdőszoba, mint a kültéri. Ezeket leszámítva a szobák tiszták, felszereltek, hangulatosak voltak.A 65-ös villa megfelelt a 68-as delux villának. Ebből adódóan a parton napozni, sétálni nem nagyon lehetett, illetve az all inclusive ellátás által nyújtott korlátlan italfogyasztást sem tudtuk kihasználni, mivel a szoba elég messze volt a bártól. Ezért minden reggel a széles partszakaszra sétáltunk és az ott lévő napágyakon töltöttük a napot a bár közelében. Összességében a nyaralásunk tökéletesre sikeredett. Ottlétünk során az időjárás csodálatos volt. 32 fok, napsütés, eső nélkül. Az ételek nagyon ízletesek, frissek, változatosak voltak. Mivel mi szeretjük a távol-keleti konyhát, így nagyon jókat ettünk. A kiszolgálás kifogástalan. Nagyon figyelmesek, barátságosak. A partszakaszra visszatérve, a napfelkelte oldalon szinte mindenütt ott vannak a homokzsákok, a naplemente oldalon viszont nincsenek. Még egyszer nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen szép élménnyel gazdagították életünket!

Utazás időpontja:2017.

Delux sunrise oldal.  Köszönjük szépen, minden a legnagyobb rendben volt. A sziget, az ellátás 5 csillagos volt, az időre sem lehetett panaszunk, végig kitűnő időnk volt. Homokzsákokat nem láttunk, a naplementés oldalon, ott nem volt. De homokzsákok a keleti oldalon mindenhol voltak. Minket nem zavartak, nem akadályoztak semmiben, de volt olyan bungaló, ami előtt nem lehetett csak azokon keresztül lejutni a vízhez.

Utazás időpontja:2016.

A sziget nagyon szép volt, a bungalow és a hatalmas ágy is kényelmes, tiszta, szobánkat naponta kétszer takarították. A partunk a legjobb sznorkelező részen volt, kicsi de gyönyörű homokos résszel, a bárhoz-étteremhez közel eső részen. Az ottlétünk alatt semmilyen problémánk nem volt, nagyon élveztük a nyaralást, minden rendben volt. Néhány vendég panaszkodott csótányra, nálunk max. hangya volt, az is csak a kinti fürdőben. Kicsit furcsának tartottuk, hogy csak náluk van, talán így akartak free upgradet. A szúnyogokat is rendszeresen irtották több-kevesebb sikerrel, de a szobákban is volt 2 féle szúnyogriasztó, elektromos és spray is. A vendégek nagy része angol vagy skót volt, velük jól elbeszélgettünk, bár nem nagyon tudtak bennünket hova tenni, kelet-európait még csak lengyel és román vendégmunkást láttak :- )).Néhány homokzsák volt a vízben, és a parton, de ez nem zavart bennünket. Az étel-ital, a minőség nagyon rendben volt, az ALL-ben minden volt, ami nekünk kellett, az itallapon kb. 10 féle koktél, majdnem ugyanennyi alkoholmentes is, friss gyümölcslevekkel, és 9 féle vállalható bor, meg a szokásos tömények, üdítők, sör. Az étel nagyon finom és friss volt, főleg friss hal, sushi és dél-kelet ázsiai ételek, curryk. Nekünk nagyon bejött, de aki európai ízeket keres, annak ez nem lesz jó. Minden étkezésnél volt 3-4 látványpult, bár jó csípős volt minden, de annak aki ezt nem bírja, valamelyik látványkonyhában sütöttek valamit. Az ellátásban volt napi 3 büfé, plusz délután frissen kérésre sütött, készített snack, szendvics és fagyi a bárban. A bárban (és úgy általában) nem problémáztak semmin, aki akarta elvihette az italt a villájához, kérhetett több dolgot, akár bontatlan dobozos üdítőket, kevert italokat, nem volt amit a tripadvisoron írtak páran, az 1 vendég 1 pohár ital problémázás. Az ALL jól meg volt szervezve, külön itallapokkal, étlappal, nem lehetett félreérteni mi van benne az árban és mi nincs. A kiszolgálás is rendben volt, általában elég gyorsak és figyelmesek voltak. A szobai minibár egy része is benne volt az árban, naponta töltötték. Az ALL csomagunkban volt egy sunset fishing boat trip, szép nagy halat fogtunk, amit másnap meg is sütöttek nekünk. Ez egy külön élmény volt, utána napokig volt téma esténként a beach bárban :-). Az időnk vegyes volt, volt minden, napsütés, vihar, kisebb és egész napos és éjszakás eső is. Azért szerencsére a napsütés volt többségben. Eshetett volna kevesebbet, de legalább nem volt mindig forróság. A szigeten a búvárközpontot csak ajánlani tudom, a személyzet nagyon szervezett és fegyelmezett volt, régen láttam ilyen profi és udvarias csapatot. Saját tengerbiológus is van náluk, akivel lehet beszélgetni, előadásokat tart, méréseket végez, teknősöket keresgél és néha a vendégekkel tart búvárkodni, horgászni…stb. Akit ez érdekel, annak ad egy plusz élményt a nyaralásához. Összességében azt gondolom, hogy vissza szeretnénk még jönni, akár erre, akár másik szigetre.

Call Now Button