MALDÍV-SZIGETEK.info

Angsana Velavaru – utasvélemények

ANGSANA VELAVARU INFORMÁCIÓK

ANGSANA VELAVARU UTASVÉLEMÉNYEK

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2022.március

Angsana Velavaru Island 4,5* parti villa, all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel.

Először is szeretnénk megköszönni az egész utazás megszervezését, a minden részletre kiterjedő utazási információt, és segítséget ami nagyon hasznos volt. 😊 Az út oda és visszafelé is teljesen zökkenőmentes volt, a várakozási idő is kibírható, a hidroplán pedig nagyon élvezetes volt. A sziget gyönyörű, a bungallónk a lehető legjobb helyen volt, szép tiszta. Az idő nagyon jó volt, érkezés után 2 napig elég nagy szél volt, de nem igazán volt zavaró, gyönyörű napsütés minden nap. Egy éjszaka esett az eső,  de azt is csak onnan vettük észre,  hogy vizes volt a homok reggel. Az óceán gyönyörű volt és nagyon meleg.  Az ellátás is teljesen megfelelő volt, mindennap találtunk olyan ételt amit szeretünk.

A személyzet volt egyedül olyan amit nem igazán értettünk, egyik nap nagyon kedvesek, a másik nap pedig morcosak voltak, de ez nem igazán szegte jókedvünk.

Elég sokfelé jártunk már a világban, mindig mindenhol mosolygósak, kedvesek voltak, de az is lehet, hogy ez a covidnak köszönhető. Szegényeknek még mindig hordaniuk kell a maszkot.

Egyszóval nagyon-nagyon jól éreztük  magunkat, azt kaptuk amit elképzeltünk. Egyetlen baj van csak, hogy nagyon hamar véget ért . Mégegyszer köszönünk mindent, és remélhetőleg hamarosan visszatérünk és kipróbálhatunk egy másik szigetet is.

Utazás időpontja: 2021.március

Infinity pool beach villa, all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel.

Nagyon köszönjük a szervezést, szuper volt minden! Ahogy írtam már korábban minden abszolút várakozáson felüli volt.

Kicsit bővebben azért:

Sziget: Ugyan nem a naplemente oldalon kaptunk hanem az oldalsó részen szobát (156-os villa), de nem volt mellettünk a szomszédban senki egy nagyon nyugis szép parti részen, szóval nem akartunk cserélni. A szoba mérete és az Infinity pool nagyon tetszett a wifi a szobában nagyon hektikus volt, a medencénél jól működött. A resort egyébként saccra 30-40%-os kihasználtsággal mehet, ebből adódóan zsúfolt jelenetek nem voltak sem a medencénél sem az éttermeknél. Az ellátás abszolút megfelelő volt, nagyon finomak voltak az ételek a reggeli lehetne kicsit változatosabb. Általánosságban elmondható, hogy a személyzet nagyon kedves és segítőkész minden helyzetben, néha kicsit lassabbak de nem is rohanni jöttünk. 🙂 Nekünk nagyon tetszett a vízivilág, sok halat láttunk, kis cápákat, a ráják etetése is nagyon érdekes volt.  A spa kezelések nagyon drágák meg úgy általában azok a programok is amik nem ingyenesek. A jet ski mondjuk átlagos árban van, de a többi pl: cápales, privát búvárkodás nagyon drágák. Az In-Ocean villa 1 éj upgrade-ért 550 USD-t akartak elkérni ami egy kicsit magas volt így nem is mentünk át 1 éjszakára.

Időjárás:

Két olyan nap volt, ami egy kicsit borúsabb esősebb volt, de nem egész nap, a többi nap inkább napos,de előfordultak felhősebb periódusok,

de teljesen jó volt, sőt már néhol már nem is bírtuk a sok napozást.

Repülőút/transzfer:

Minden flottul ment, számottevő késés nem volt, csomagok rendben megérkeztek. A hidroplán transzfer kiemelkedően szervezett.

A Qatar odafelé nagyon magas színvonalú volt, a Lufthansa sem ellátásban sem onboard entertainment tartalomban sem kényelemben nem veszi fel a versenyt a Qatar/Emirates/Etihad trióval. Itthon az útlevél ellenőrzés egy kicsit kaotikus volt, de már fáradtak voltunk.

Nagyon nagy élmény volt összességében!

Utazás időpontja: 2018.március

Delux beachfront pool villa, all inclusive ellátással.

Köszönjük újbóli felejthetetlen Maldív utunk komplett ügyintézését. Szokásos módon, profi és mindenre kiterjedő,maximálisan figyelmes volt. Az Admiral honlapján, erről a szigetről nem találhatunk utazási beszámolót,ezért szeretnék mindenkinek hasznos információkkal szolgálni..Utazásunk előtt keresgéltem infót,de Magyarok elvétve utaznak erre a szigetre.Nagyon pici. valóban teljesen mezítlábas sziget..Hidroplánnal 40 perc Malé repteréről.A sziget Maléban VIP. váróval rendelkezik,ott picit fel lehet frissülni a hosszú út után.Már a hidroplán leszállásakor, ANGSANÁN, lehet látni hogy a sziget, és a laguna, ami körül veszi valóban meseszerű.Érkezéskor,hideg kendő.fagyi ,és nagyon kedves fogadtatás.várt minket..A szálloda vezetése profi.Utazásunk előtt kértük őket E-mail ben,hogy a 128-as Pool deluxe villát szeretnénk.Erről azt olvastam a neten,hogy a legjobb helyen van.Nem csalódtunk,mert a 128-ast kaptuk.Saját kert,saját medence,gyönyörű kilátással az óceánra.Nincs gát, nincs homokzsák.Teljesen körbesétálható.Minden mezítlábas.Étterem,bár recepció..Bárhol jártunk mindenhol nagyon kedvesek,segítőkészek az ott dolgozó emberek.Minden étkezés finom bőséges.Svédasztalos ellátás.A la carte is választható all inclusive ellátás esetén,de mi nem is kértük…Tökéletes volt a svédasztal.Minden napi más ízvilág…Mi All inclusív ellátást kértünk,ami nem olcsó,de mivel a sziget sem az,nekünk megérte..Aki nem iszik alkoholos italt,délben nem éhes,annak nem éri meg.Központi medence nincs,fakultatív programok sem olcsók,sőt..Igencsak borsos…Vendégek 70% kínai,de nem volt zavaró.Ingyen snorkira kivisznek a laguna külső oldalára napi 1 órára.Part mentén nem igazán szép a korall,kevés a hal.Rája bébi cápa apró halak vannak.Búvárbázis van,nagyon kedvesek. Aki központi medencés szigetet,olcsó programokat,olcsó ellátást keres,annak nem ajánlom a szigetet. A medence hiánya Deluxe pool villával orvosolható..128-as villa maximálisan ajánlott…Szerettük a szigetet, mert valóban gyönyörű és különleges. Lehet vizi villát is választani,azis gyönyörű,de nekünk fontos volt a homokos part. Napi 2 x takarítanak,igényes munkát végeznek. Bungik kissé régimódiak, de tökéletesen megfelelő állapotban vannak.Utolsó nap utolsó transzfert kaptuk,és arra a napra is teljes ellátást, és késői kicsekkolást. Mivel a gépünk este hétkor indult Maléból…..Köszönjük Mohamed Jihad…. Rooms Division Managgar….Induláskor a szigetről a kishajóig, kisért a Managgar team, végig integettek amig fel nem szállt a hidroplán .Igazán megható emberek. Összességében ajánlom a szigetet a leírtak figyelembe vételével.Remélem tudtam némi hasznos infóval segíteni,és bátran elutaznak ide.

Call Now Button