MALDÍV-SZIGETEK.info

AMAYA KUDA RAH – utasvélemények

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2021.december

Amaya Kuda Rah Island 4,5 csillagos,  parti villa kerti saját medencével all inclusive ellátással, hidroplán transzferrel.

Maldívon szokás szerint nagyon jól éreztük magunkat. Az időjárás változékony volt, voltak légmozgásmentes napsütéses napok, volt szeles-felhős is, és néhány éjszaka volt eső is. Összességében nem volt se jobb se rosszabb, mint  január vagy február. A sziget nem túl nagy, körbesétálni a parton nem lehet, a víz által okozott erózió látszik, hogy évről évre erősebb. Gyakorlatilag a legjobb partszakaszon volt a szobánk, de megjegyzem, hogy az egész szigeten (vízi bungallókat leszámítva) 7-8 szobának a partja mondható jónak. Az emeletes házakhoz gyakorlatilag nincs part. Mindezek miatt figyelni kell, gyerekkel nem igazán lehet mit csinálni a szigeten. Snorkellezés szempontjából hasonló, mint Royal, az élővilág jó. A szoba minden szempontból (tisztaság, méret, stb) rendben volt, a kerti kis medence is használható méretű. Nagyon kevesen voltunk a szigeten, max 50 fő. Abból kb 15 európai, néhány arab, a többi indiai. A vendégekkel nem volt gond. Az ételek jobbak, mint Royalon (ízletesek, mindennek van jó íze), a választék megfelelő volt. Ugyanezt elmondhatjuk az all inclusive italválasztékra is, bővebb mint Royalon. Az egyéb dolgokkal, mint recepció stb sem volt semmi gond. Fogadtak a terminál előtt, és a hidroplán terminálon járt a lodge használat, valamint hazafelé priority check in lehetőség is volt emiatt. A sziget ad néhány nagyon érdekes dolgot: a több, mint 7 éjszakás tartózkodás miatt egy tengerparti, fáklyás tengergyümölcsei vacsorát kaptunk lobsterrel, valamint egyik este szabadtéri mozi előadás volt, bbq, popcorn és amerikai feeling. A pincérek és a bár személyzet nagyon rendesek voltak. Azt kell megjegyeznünk, hogy nagyon kevés volt a pincér, és a bárban is sokszor nem voltak ott. Az étkezőben és a bárban az étkészletek és a pohárkészletek erős összevisszaságban vannak (nem egyformák). Ezen a két helyen szemmel láthatólag vezetői szinten nagyon gyengén állnak, nincs irányítás.

Utazás időpontja: 2019.december-2019.december-2020.január

4,5 – 5   parti emeletes villa suite, saját medencével all inclusive ellátással oda – vissza hidroplán transzferrel.

Az utazás rendben lement. Minden úgy történt, ahogyan azt nekünk előre emailben leírták.

Az időjárás nagyszerű volt, a kiszolgálás szintén. A szállás (medencés parti családi bungalló kényelmes volt, tiszta és az óceántól 8 méter választotta el.

A hidroplán transzfer is rendben volt, nagy élménnyel gazdagodtunk 🙂

Jó választás volt az all inkluzív csomag is.

Összességében nagyszerű pihenés volt, mindannyian remekül éreztük magunkat.

Call Now Button