Általános információk:

Lhaviyani atoll. Malétól északra, mérete:2.000 m x 400 m, housereef: 50-500 m hidroplántranszfer 40 perc. Itt az idő +1 órával még előbbre van mint MALÉBAN, de ez csak ezen atollon van így. Ez által a naplementéhez és napfelkeltéhez jobban tudják az étkezéseket is igazítani ezért van ez a sajátosság ezen atollon így. (Egyenlítőnél általában reggel 6 és este 6 között van fent a nap, kisebb nagyobb
eltérésekkel az év során.) A szigetet körben 4 km hosszú, csodálatos hófehér homokos part határolja, dús vegetációjú pálmafás ligetekkel. A szobák többsége legalább 4 fő részére biztosít elhelyezést. A szigeten az alap ellátás az All Inclusive.

Az egyik legszebb partú, klasszikus stílusban épült szálloda. A főétkezéseknél bőséges büfékínálatból választhatunk, alapellátás az all inclusive.

Utasvélemények Palm Beach Resort >>

Szobainformációk:

Félig nyitott fürdő (zuhany),wc. fürdőkád. Szobában klíma, mennyezeti ventilátor, minibár, tea- kávé forraló, széf, terasz. Tv, telefon a szobában. Internet felár ellenében, helyszínen

Beach villák:

Összesen 16 db, 80 nm2-es, max 4 fő részére. Két szintes villák. A sziget északi részén helyezkednek el, a napfelkelte oldalon, másik részük dél-keleti fekvésűek. Berendezésében, bútorzatában teljesen megegyező a kerti villákkal, de ezek a parton vannak közvetlenül.

Napfelkelte és naplemente oldali parti villák:

(napfelkelte oldalon 47 db villa, naplemente oldalon 16 db villa)  60 nm2-es, max 4 fő részére. Elrendezésükben, bútorzatuk tekintetében is teljesen egyformák.

Delux naplemente villák: 

30 db, 60 nm2-es, max 4 fő részére. Elrendezésükben, bútorzatuk tekintetében is teljesen olyanok mint a napfelkelte vagy naplemente oldali villák. a napfelkelte oldali villák folytatásában építették, ezek a sziget dél-nyugati részén vannak, közelebb a homokpadhoz.

 

Éttermek/ étkezések:

CSAK ALL INCLUSIVE ellátással lehet kérni, amiben az alábbiak vannak benne: 

Érkezés: MALE airportról transzfer a hidroplán kikötőbe. PALM BEACH LOUNGE váró. Itt kellemes körülmények között légkondicionált helyiségben lehet megvárni a hidroplán járat indulását. Ingyenes WIFI, snack ételek, tea -kávé ásványvíz korlátlan fogyaszthatók.

Szigetre érkezés . Az érkezési lounge -ban frissítő WELCOME ital, és hűsítő kéztörlő várja az utasokat. A szoba kulcsok átvétele után a szigeten ingyenesen közlekedő elektromos kisautóval viszik a szálláshelyre.

All inclusive ellátás az alábbiakat tartalmazza. Reggeli, ebéd, vacsora.

Italok az éttermekben, bárokban: víz, tea, kávé, üdítők (kóla, fanta, sprite, tonik), gyümölcslevek (nem frissen facsart), alkohol mentes koktél napi kínálat szerint, házi csapolt sör és asztali bor, házi röviditalok (vodka, gin,rum).

Szobában (minibár-naponta egyszer töltik): 2 liter víz minden nap, gyümölcslevek, üdítők, tea, nescafe. A szobában ingyenes amerikai kávé-tea főző.

Espresso és cappucino nincs az árban.

Ihaa étterem: 07:30-11:00-óra között. Reggeliző étterem a parton a sziget dél-keleti részén. Reggeli büfé svédasztalos rendszerben.

Ilaa fő étterem: (A sziget észak-keleti oldalán, a pool bár közelében.) Itt van felszolgálva mindenki részére az ebéd (12:30-14:30) és a vacsora is (19:30-21:30), büfé- svédasztalos rendszerben. Minden étkezéshez itt is kérhető, víz, üdítők, asztali bor, sör pohárban felszolgálva. Italok a kijelölt bárokban.

Loabi á la carte étterem felár ellenében. Reggeli itt is igénybe vehető (a közelben lakók számára) 07:30-11:00 óra között.

Thundi beach bár. a sziget nyugati részén, a homokpadnál. ásványvíz, üditők, sőr.

Raaveriya pool bár: délutáni tea 16:30-17:30 között (jeges tea, tea, kávé és snack). A sziget észak- keleti részén, a medencénél, a főétterem közelébenEzen kívül a szobai mini bárt is naponta feltöltik ásványvízzel és üdítő italokkal, az is az árban benne.

Szolgáltatások:

ALL INCLUSIVE CSOMAG TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI:

Football, tenisz, squash, kosárlabda, strand röplabda, tollas, asztalitenisz. Fitness Center, Windsurf, kajak.

(Kerékpár helyszínen bérelhető, térítés ellenében)

Naponta egyszer dhoni sznorkel hajós kirándulás a közeli zátonyhoz, itt lehet pipás merülésen résztvenni saját eszközökkel.

Hetente egyszer egy félnapos Dhoni hajós kirándulás egy közeli halászfalu szigetre.

Félnapos snorkel kirándulás egy lakatlan szigetre.

Szórakozás. Hetente egyszer discoparti, hetente egyszer GENERAL MANAGER aperitif parti, hetente egyszer MALDIVI táncbemutató zenével, minden nap zene a pool bárban.

Nászutasoknak, házassági évfordulósoknak és születés naposoknak kisebb ajándékok.

Az all inclusive ellátásban nincsenek benne a nem említettek, így a prémium italok, koktélok, spa kezelések, katamarán, vizibicikli, nem motorizált vizi sporteszközök. merüléshez pipa, szemüveg, békatalp valamint a BÚVÁR központ szolgáltatásai és az egyéb kirándulások.

A szigeten ingyenes orvosi szolgálat van.

Szeretne még többet megtudni? Palm Beach Resort adatlap >>