PALM BEACH RESORT AND SPA 4*


Általános információk:

Lhaviyani atoll. Malétól északra, mérete:2.000 m x 400 m, housereef: 50-500 m hidroplántranszfer 40 perc. Itt az idő +1 órával még előbbre van mint MALÉBAN, de ez csak ezen atollon van így. Ez által a naplementéhez és napfelkeltéhez jobban tudják az étkezéseket is igazítani ezért van ez a sajátosság ezen atollon így. (Egyenlítőnél általában reggel 6 és este 6 között van fent a nap, kisebb nagyobb
eltérésekkel az év során.) Aki szereti az Olasz ételeket (és az ázsiai konyhát is) az nem fog csalódni. Igazi olasz temperamentumos vendéglátásban lesz része az olasz tulajdonban és ezért olasz és európai vendégek körében népszerű szigeten.

Az egyik legszebb partú, klasszikus stílusban épült szálloda. A reggeli bővített kontinentális, de a többi főétkezéseknél már bőséges büfékínálatból választhatunk.

Utasvélemények Palm Beach Resort >>

Szobainformációk:

Szobák alapfelszereltsége: terasz, két napozóágy, napernyő, kerti bútorok, légkondicionáló, televízió, dvd/cd lejátszó, széf, minibár, kávé – és teafőző, mennyezeti ventilátor, telefon, hajszárító, wifi.

Junior és Sunset Junior suite:

Különálló villák, minősége 4*. Méretük: kb. 65 nm2.

 

Éttermek/ étkezések:

Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet kérni, amiben az alábbiak vannak benne: Érkezés: MALE airportról transzfer a hidroplán kikötőbe. PALM BEACH LOUNGE váró. Itt kellemes körülmények között légkondicionált helyiségben lehet megvárni a hidroplán járat indulását. Ingyenes WIFI, snack ételek, tea -kávé ásványvíz korlátlan fogyaszthatók. Szigetre érkezés . Az érkezési lounge -ban frissítő WELCOME ital, és hűsítő kéztörlő várja az utasokat. A szoba kulcsok átvétele után a szigeten ingyenesen közlekedő elektromos kisautóval viszik a szálláshelyre. All inclusive ellátás az alábbiakat tartalmazza. Reggeli,ebéd, délutáni kávé-tea, aperitif ( gyümölcs, pizza) vacsora. Coffe shop. Reggeliző étterem a parton a sziget dél-keleti részén. Reggeli büfé svédasztalos rendszerben. (espresso – cappucino nincs az árban benne reggelikor.) Romantic restaurant a sziget észak-nyugati részén. (a junior sunset és a junior sunrise oldali nyugati részen tartózkodóknak elsősorban) a napfelkelte oldalon, Á-la CARTE étkezés, beleértve a reggelit is.(espresso – cappucino nincs az árban benne reggelikor). Főétterem: ( A sziget észak-keleti oldalán, a pool bár közelében.) Itt van felszolgálva mindenki részére az ebéd és a vacsora is, büfé- svédasztalos rendszerben. Minden étkezéshez itt is kérhető, víz, üdítők, asztali bor, sör pohárban felszolgálva. Italok a kijelőlt bárokban. Beach bár. a sziget nyugati részén, a homokpadnál. ásványvíz, üditők, sőr. Pool bár, a sziget észak- keleti részén, a medencénél, a főétterem közelében. Espresso & Cappuccino, ásványvíz, csapolt sőr,üdítők( cola, fanta, sprite, limonádé,
schweppes, tonic, gyümölcs levek, ice tea, kávé-tea, pohárban kiadott házi bor. Ezen kívül a szobai mini bárt is naponta feltöltik ásványvízzel és üdítő italokkal, az is az árban benne. A szobában ingyenes amerikai kávé-tea főző.

Szolgáltatások:

Ingyenes WIFI a recepcióban és a Pool bárnál. Sporteszközök az árban benne: Football, tenisz,squash, kosárlabda, Beach Volley, Fitness Center, Windsurf, Ingyenes BÚVÁR KÖZPONTI merülési bemutató, kenu,.Bowl, Badminton, kerékpár minden vendégnek, Pool, Ping pong. Naponta 1 délutáni ingyenes dhoni hajós kirándulás a közeli zátonyhoz, itt lehet pipás merülésen résztvenni saját eszközökkel.
Hetente egyszer Dhoni hajós kirándulás egy közeli halászfalu szigetre. Szórakozás. Hetente egyszer discoparti, hetente egyszer GENERAL MANAGER aperitif parti, hetente egyszer MALDIVI táncbemutató zenével, vizi-tűzijátékkal,minden nap élő zene a pool bárban. Nászutasoknak, házassági évfordulosoknak és születés naposoknak kisebb ajándékok.