MALDÍV-SZIGETEK.info

Meeru esküvői, nászutas ajánlatok

A szálloda nászutas vendégei részére érkezéskor egy gyümölcskosárral, valamint virág dekorációval kedveskedik. Egyéb extrák is kérhetők az alábbiak szerint.:

Gyertyafényes tenger gyümölcsei – (homár) vacsora a parton, vagy a Goma étteremben felszolgálva= 200 USD/2 fő.

Pezsgős reggeli a szobában felszolgálva a szálloda büféreggeli kínálatából válogatva (12-óra előtt), mely tartalmaz egy kis üveg pezsgőt= 95 USD/2 fő.

Robinson Crusoe kirándulás egy igazi romantikus csak ketten kirándulás egy közeli magányos kis homok zátonyra. Indulás reggel és visszautazás a délutáni órákban. Tartalmaz egy piknik ebédet italokkal = 250 USD/2 fő.

Vitorlás hajó kirándulás egy klasszikus 23 méteres motoros vitorlás yachton fürdőzéssel. (Lehetőség szerint) delfin fotózás és úszás a manta rájákkal = 350 USD/2 fő.

Gyógynövényes olaj masszázs, gyertyafényes hangulatvilágítással és egy üveg pezsgővel, időtartam 1 óra = 250 USD/2 fő (egy időben, egy helyen).

Nem hivatalos esküvői ceremóniák (csak előre foglalva!)

Alap nem hivatalos esküvői ceremónia, évfordulóra is kérhető (előre kell foglalni, de a helyszínen kell fizetni)= 500 USD/pár. (Külön extrák kérhetők: album 40 fotóval, DVD 150-200 fotóval,= 550 USD)

Alap forgatókönyv:

10:00- Menyasszony felkészítése (smink, haj, öltöztetés) a Duniye Land Spa-ban.

10:30 – Vőlegény átkísérése a Spa-ba, találkozás a menyasszonnyal.

11:00 – A párt tradícionális zenei kísérettel, népviseletbe öltözött helyiek vezetik el  a tengerpartra, a házasságkötés helyszínére.

11:15- Esküvői ceremónia dhiveli és angol nyelven a parton felállított pálmalevelekkel díszített pavilonban. A nem hivatalos ceremónia magában foglal egy felolvasást a jókívánságok könyvéből, gyűrű átadást (gratuláció és hitvesi csók), és a nem hivatalos házassági nyilatkozat aláírását.

11:30 – Az ifú pár egy feldíszített dhoni hajóba száll amivel visszaviszik őket a szobájukba (kb.12 óra az érkezés)

 

Komplett nem hivatalos esküvői ceremónia = 290.000 Ft/pár.  Az ár tartalmazza: nem hivatalos dokumentációt-emléklapot, dekorációt, menyasszonyi csokrot, esküvői tortát, pezsgőt, 40 fotó az esküvőről, esküvői koordinátort, menyasszony szépségkezelés. 

Fentiekben megadott árak tájékoztató jellegűek.

Konkrét időpontra kérjen árajánlatot: info@admiraltravel.hu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Call Now Button