Általános információk:

Cocoa Island Dél-Malé Atollon található összesen 33 vízre épült villával rendelkező kis sziget. Páratlanul természetes és magas minőséget kínáló resort. Bár a szálloda fogad gyermekes családokat is mégis rendkívül népszerű a nyugalmat, háborítatlan csendet kedvelő utazók körében. Nászutasoknak pedig egyenesen tökéletes választás. A ellátás á la cart rendszerben történik kivéve a reggelit. Reggelinél a péksütemények és reggeli italok büfé rendszerben kerülnek felkínálásra, de a meleg ételeket étlapról kell választanunk. Panaszunk azonban így sem lesz, mert mind a reggeli mind pedig a további főétkezések kínálta és minősége kifogástalanul 5*-os. A víz kristálytiszta és apály idején egészen sekély a víz a villáknál. A vízben több helyen előfordul tengeri fű, de ennek mértéke és látványa nem zavaró. Kis cápákat pedig a sekély és védett vizeknek köszönhetően nagyon gyakran láthatunk.  A vízre épült villák mérete kényelmes, berendezésük klasszikus stílusú, naturális.

Igazi paradicsomi sziget magas 5*-os minőségben, de nem hivalkodó visszafogott kivitelezésben. Külön érdekessége a szigetnek, hogy belsejében található egy fedett de oldalt nyitott meleg vizes jacuzzi wellness fürdő, melyet ingyenesen használhatnak a vendégek. 

Utasvélemények Como Cocoa Island

Szobainformációk:

Szobák alapfelszereltsége: terasz, két napozóágy, napernyő, légkondicionáló, televízió, dvd lejátszó, széf, minibár, kávé – és teafőző (ingyenes fogyasztással), mennyezeti ventilátor, telefon, hajszárító, ingyenes wifi.

Dhoni vízre épült villák (dhoni hajóformájú villák):

Különálló villák, 5*-os minőségú. Méretük kb. 75 nm2.

Dhoni Loft vízre épült villák:

Különálló villák, 5*-os minőségű. Méretük kb. 110 nm2. A hálószoba az emeleten található. Alkalmas 2 felnőtt +2 gyermek elhelyezésére is.

Egy hálószobás vízre épült villák:

Különálló villák, 5*-os minőségű. Méretük kb. 125 nm2.

Éttermek/ étkezések:

Reggeli 07:00-10:30, ebéd 12:00-15:00, vacsora 07:00-22:00.

A reggeli büfé jellegű (meleg reggelit azonban étlapról kel választani), az ebéd és a vacsora á la cart rendszerben történik. Fél-és teljes panzió igényelhető, all inclusive nincs. A sziget éttermében hetente három alkalommal tematikus vacsorákat kínálnak. A főéttermen kívül lehetőség van privát vacsorákat is igényelni közvetlenül a parton, vagy a villánk saját teraszán.

Szolgáltatások:

Spa valamint hozzá tartozó félig nyitott wellness fürdővel (utóbbi ingyenesen igénybe vehető). A búvárkodáson kívül egyéb kirándulásokat is tehetünk a szigetről (naplemente hajókirándulás, vagy egy közeli lakott sziget meglátogatása).

Szeretne még többet megtudni? Como Cocoa Island adatlap >>