Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpontja: 2018.augusztus

Parti villa  ALL INCLUSIVE ellátással belső repülő + hajó transzferrel oda-vissza.

Ezúton szeretnénk megköszönni segítségét utunk megszervezésében, pontos tájékoztatásban.

Hazaértünk, minden tökéletes volt utunk során. Az időjárás szerencsére kiváló volt (egy napon volt egy kicsit szelesebb, felhősebb), 2 este volt kisebb zápor, de ez nem zavarta a pihenésünket.
Teljese mértékben elégedettek vagyunk Amari Havodda szigetével, csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Utazás időpontja:2018.július-augusztus

Visszatérő – tőrzsutasok, beach villa all inclusive ellátással, oda -vissza belső repülőjárati + hajó transzferrel.
Nagyon szépen köszönjük a segítséget önnek! Minden tökéletes volt! Amarin név szerint vártak minket. Ugyanazt a villát kaptuk mint tavaly. Annyi volt a változás az idén hogy a minibár már csak a prémium all inclusive csomagban volt ingyenes. Mondtam hogy nem vagyok boldog mert mi nem reggelizünk, nem vacsorázunk csak ebédelni szoktunk és jó volt a kis üdítők, csoki, sör…a minibárban. Egy órán belül már szóltak hogy ingyenesen használhatjuk a minibárt és hogy akkor így már boldog vagyok? ☺ Végig ilyen kedvesek voltak. Minden nap mindenki többször megkérdezte hogy még valamire nincs-e szükségünk. Fantasztikus a személyzet tényleg. A nyugati partja nagyon leromlott sajnos a szigetnek. Ott biztos hogy gátat kell építsenek mert teljesen alámosta már a partot. Már drótkötéllel van több pálmafa ? kikötve. A keleti part az viszont tökéletes. Az étteremben is mindig megcsinálták külön nekünk a kedvenc see food pastat amit persze tudják hogy szeretünk (még tavalyról emlékeztek.) A pezsgős vödör is mindig 1 perc alatt az asztalunk mellett volt ☺ Semmi sem volt gond nekik amit kértünk. Úgyhogy nagyon köszönöm Miklós megint egy tökéletes nyaralásunk volt! ❤

Utazás időpontja:2017.augusztus

Amari Havodda Island. 2017. augusztus napfelkelte oldali parti villa all inclusive ellátással.

Most ülünk a fecepciónál, várjuk a hajót a szigetről hogy elinduljunk
Már innen meg akartam köszönni a segítségét hogy ilyen felejthetetlen nyaralásban volt részünk!
Minden jó volt és gyönyörű!
Nyugodtan beszéljen rá bárkit erre a helyre ha pihenni szeretne!
Itt elbújhat a világ gondjaitól és tényleg a földi paradicsomba jöhet.
Mindenki nagyon, nagyon kedves volt,finom enni és innivalót kaptunk. Az all inclusive az mindenre elég volt. Sok pezsgőt ittunk. Az étteremben is bárban is. A bárban még Johnny, Ballantines, Martini is volt az all inclusive-ban.
A minibárban Heineken és 100/’ -os narancs meg almalé,csoki, mogyoró,minden. Az étteremben észrevették mit szeretünk és külön elkészítették nekünk ha nem volt aznap.
Álomszép és jó volt minden, minden.
Új bútorzat, modern fürdőszoba, kényelmes, óriás ágy. Nagyon jó légkondi és csend, csend, nyugalom.
Minden amire vágytunk!
Mégegyszer köszönöm szépen önnek!

Utazás időpontja:2017.március

Amari Havodda, 6 éj 2017. március végén, sunset beach jacuzzis villában ( 216-s sorszámú):
A sziget viszonylag délen van, így Maléból még egy órányi repülés volt belső repülőjárattal, majd onnan tovább még kb 10 perc motorcsónakkal. De már a Maléba való megérkezéstől kezdve minden nagyon flottul zajlott. A szálloda egyik embere várt minket, átkísért a belföldi terminálba, a becsekkolást gyakorlatilag elintézte helyettünk, a járat indulásáig pedig egy külön váróban várakozhattunk, ahol étel/ital fogyasztására volt lehetőség. A repülő kb. 50 személyes volt, kicsit zajos a propellerek miatt, de nagyon szép kilátás nyílt az atollokra. Kaadedhdhoo repterére érkeztünk, ahol már szintén vártak minket, csak úgy, mint a szigeten.
Mi napnyugta oldali tengerparti bungalót foglaltunk. A saját kis medencénkből csodás volt minden nap végignézni, ahogy a nap lebukott a tengerbe. De a napfelkelte oldal is gyönyörű, a tenger még nyugodtabb is azon az oldalon és szélesebb a part. Mi a napnyugta oldalon megkaptuk a személyzet szerint is a sziget legjobb bungalóját (216-os), ahonnan gyönyörű és zavartalan kilátás nyílt a tengerre. A bungaló nagyon modern és szépen berendezett. A fürdő hatalmas, amiben a sima zuhanyzó mellett van egy szabad téri zuhany és egy kád is. Mivel a hőmérséklet éjszaka sem ment 28 fok alá (végig zavartalanul jó időnk volt), így a nyitott fürdő nagyon nagy élmény volt. De az egész sziget gyönyörű, mind természetileg (szikrázó fehér homok és türkizkék víz), mind a létesítmények kialakítását, stílusát illetően. Látszik, hogy ez egy teljesen új sziget, ahol nagyon figyeltek a kiemelkedő minőségre és a letisztult stílusra. Ráadásul a sziget belseje nagyon zöld, tele pálmafákkal és mindenféle virágos és zöld növényekkel.
Ami az ellátást illeti, mi all inclusive ellátáson voltunk. A szobába mindig kellő mennyiségű ital (ásványvíz, üdítők, stb) volt bekészítve, az étkezéseknél és a bárban pedig rengetegféle italból választhattunk. Tekintve, hogy a sziget látogatóinak nagy része ázsiai (kb a vendégek 60%-a volt az a mi ott létünkkor), így az étteremben külön ázsiai ételeket felszolgáló rész van minden étkezésnél, de ezen kívül is nagyon bőséges a választék mindenféle típusú ételből (a különböző grill húsoktól a tengeri herkentyűkön át az egy tál ételekig), mindig találtunk kedvünkre valót.
Szerintem a sziget szépsége és újszerű, modern stílusa mellett nagy előnye a saját korallzátony, amely hihetetlenül gazdag élővilágot rejt. (Apály idején akár besétálva is elérhető, de dagálykor sem kell sokat úszni hozzá.) A szigeten ingyenesen biztosítanak mindenkinek snorkeling felszerelést (búvár szemüveget, pipát és békatalpat), valamint egy egy-másfél órás, vezetett snorkeling túra is része az ellátásnak. A szigetet körbevevő korallzátonyon belül több channel vezet ki a nyílt vízbe, ahol apály idején is át lehet úszni és a zátonyon kívülre kerülni. A koralloknál gyakorlatilag milliószámra nyüzsögnek a színesebbnél színesebb halak. De az egy hetes ottlétünk alatt több teknőssel, rájákkal (sima szürke rája és nagy pöttyös hátú sasrája) és 8 szirti cápával (kb 1-1,5 méteresek) is találkoztunk. Hatalmas élmény volt. Amikor az utazás előtt a megfelelő szigetet kerestük, akkor nem is gondoltuk, hogy nekünk a saját korallzátony döntő szempont lehet, mert úgy voltunk vele, hogy ha távolabb van, de napi 1x kivisznek minket csónakkal snorkelezni, az is elég, de így utólag azt mondom, hogy legközelebb is már csak ilyen típusú szigetre mennénk, ahol bármikor van lehetőségünk kiúszni és gyönyörködni az élővilágban.
A víz egyébként nagyon meleg, 28-30 fokos volt március végén. Dagály idején nem teljesen körbesétálható a sziget, mert a napnyugta oldalon van pár rész, ahol a vízszint emelkedés miatt teljesen eltűnik a mindenki által használható homokos partrész, de ezt leszámítva szerintem egyébként kellően széles a part. A központi részen, az étterem mellett van egy nagy bár, ami előtt egy végtelenített víztükrű medence található, ami szintén nagyon igényesen van kialakítva. Körülötte napágyak és mindenféle kifekvők, de soha nem volt olyan problémánk, hogy ne találtunk volna helyet magunknak, amikor mentünk, mert annyira eloszlik a vendégsereg a szigeten. Igazából sehol sem éreztünk zsúfoltságot, pedig a személyzet elmondása szerint kb 90%-os telítettségen volt akkor a sziget. A medencénél folyamatosan lehet a bárból italokat rendelni, sőt délután különféle gyümölcsökkel és egyéb csipegetnivalókkal is körbejárnak és kínálják a vendégeket. A személyzet nagyon mosolygós és segítőkész, látszik rajtuk, hogy a vendégek elégedettsége nagyon fontos számukra.
Összességében mi bátran ajánljuk az Amari Havoddát mindenkinek, aki egy gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező, igényesen kialakított resort-ot keres. Ugyan nekünk ez volt az első maldívos élményünk, így nincs összehasonlítási alapunk, de mi semmiben sem csalódtunk és annak ellenére bármikor visszamennénk, hogy nem szeretünk kétszer ugyanoda menni. 🙂
Még egyszer köszönet a sok segítségért! Ugyan mi általában magunknak szoktuk szervezni és foglalni a nyaralásainkat, de a honlapon lévő információk és a szigetekről összeállított pdf-ek nagyon hasznosak voltak, ezért is foglaltunk Önnél, úgyhogy sok sikert kívánok a további munkához! 🙂