MALDÍV-SZIGETEK.info

Oblu Xperience Ailafushi- utasvélemények

OBLU XPERIENCE AILAFUSHI INFORMÁCIÓK

MALDÍV-SZIGETEK OBLU XPERIENCE AILAFUSHI UTASVÉLEMÉNYEK

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Utazás időpont: 2024.május

-OBLU XPErience Ailafushi 4* parti villa, all inclusive ellátással.

Csodálatos, felejthetetlen élmény volt mindenkinek, nagyon szépen köszönjük a sok segítséget és a fantasztikus szervezést. Az indulás rendben volt, a reptéren nem volt semmi gond a névcsere miatt, a szigeten is minden tökéletes volt. Egyenlőre még úgy érzem, hogy egy álomból ébredtem fel…

Mégegyszer szeretném megköszönni Önöknek,

Utazás időpont: 2024.március

OBLU  EXPERIENCE AILAFUSHI MALDIVES  4*  OCEAN VIEW szoba, all inclusive ellátással, oda-vissza hajó transzferrel. 

Igazából mindennel teljesen meg vagyunk elégedve, az elhangzottak alapján volt minden. A fly dubai kellemes csalódás, étel, repülő, stb, rendben, csak a személyzet volt kicsit gáz.
A pici nálunk egy kicsit megbetegedett, az orvosi ellátás is rendben volt. Emiatt viszont a programokon nem tudtunk részt venni, de kellő program volt a medence körül, ki tudtunk kapcsolódni, pihenni. Idő végig 30 fok volt. 😊

Önök szervezését csak ajánlani tudom másnak is, nyugodt utazásunk volt, köszönjük!  10/9,5-es az értékelésünk 😉

Utazás időpont: 2024.február

OBLU XPErience Ailafushi,  4*  vízre épült villa, és külön ocean view szoba, all inclusive ellátással, NEM hivatalos esküvővel, oda-vissza hajós transzferrel.  

Az idő fantasztikus volt, brutál meleg, gyönyörű a szállás, az ellátás hibátlan, az esküvő is nagyon szép volt, mindenki segitőkész.

Jó választás volt, az egész csalad jól érezte magát!

Köszönjük a szervezést!

Call Now Button