Tel: +36-20-364-0160
Email: info@admiraltravel.hu

Program lehetőségek

A Maldiv szigeteken mindenki megtalálhatja a kedvére való szabadidős lehetőségeket. A programokról részletes felvilágosítást a helyszínen a szállodában nyújtanak a vendégek részére.

Maldív – szigeteki kirándulási lehetőségek:

Minden sziget recepcióján lehet előre foglalni. (Nem minden túra indul mindig, és nem minden szigetről, ez szigetenként eltérő lehet!)

dolphin

Snorkelling túra: a sziget közeli zátonyhoz, / + pipa-szemüveg- békatalp / kb. 20- 50 USD/fő ártól.

Búvárközpont által szervezett túrák melyekhez merülési bizonyítvány is szükséges vagy a helyszínen is megszerezhető. 1 merülés 50 USD -tól, Több merülés esetén jelentős kedvezmények kaphatók a helyszínen!

Naplemente hajós túra:  45 USD/fő ártól kb.

Lakatlan sziget túra piknik ebéddel: kb. 150 USD/fő ártól

Szigettúra: melynek során meglátogatnak egy helyiek által lakott halászfalut., valamint egy másik nyaraló szigetet. kb. 100 USD/fő ártól

Nagyhal halászat: kb. 200 USD/fő ártól

Delfin néző hajós túra: kb. 90 USD/fő ártól

Hidroplános fényképezős túra: a legszebb sziget atollok felett. kb. 250 USD/fő ártól

Malé városnézés és bevásárló túra: kb. 170 USD/fő ártól

cruise

 

Spa –kezelések tájékoztató árai: (ez szigetenként eltérő )

Kozmetikai szépítő kezelés 1 órás : 150 USD

30 perces gyors masszázs : 20-40 USD

60 perces masszázs : 70 USD

90 perces alapos masszázs : 120 USD

THAI masszázs 90 perces : 150 USD

 

Melyik sziget?

Hová utazzunk? Melyik sziget a nekem való? Ha szeretné megtudni melyik Önnek a legjobb döntés, akkor ezen az oldalon talál egy összefoglaló táblázatot, mely segítségére lehet.

Read More
Esküvői ceremóniák

MALDIV- szigeteki NEMHIVATALOS ESKÜVŐI CEREMÓNIÁK: Megadott ajánlatainkon kívül bármelyik szigeten tudjuk intézni, az esküvőhöz kérje ajánlatunkat nászutas csomagajánlatokra.

Read More
Program lehetőségek

A Maldiv szigeteken mindenki megtalálhatja a kedvére való szabadidős lehetőségeket. A programokról részletes felvilágosítást a helyszínen a szállodában nyújtanak a vendégek részére.

Read More
Stopover ajánlatok

Néhány éjszaka az útba eső Emirátusokban vagy netán Isztambulban? Népszerű megállóhelyek légitársaságtól és menetrendtől függően, hotelek és transzfer árak min 2 éjre.

Read More
Akciós csomagárak

Csomag ajánlatok repülővel, budapesti indulással 10 nap/7 éjszakára a megadott ellátással, transzferekkel, minimum 2 fő együtt utazása esetén a megadott időpontokon.

Read More