Tel: +36-20-364-0160
Email: info@admiraltravel.hu

KUREDU ISLAND

KUREDU ISLAND  3- 4 csillagos jó minőségű, középkategóriás üdülősziget.

Lhaviyani Atoll északi csücskében található. A Male-i repülőtértől hidroplán transzferrel 40 perc alatt érünk a szigetre.

Elsősorban a mozgalmasabb Uticélt keresőknek ajánljuk az európai tulajdonban lévő, igy ezen utazóközönség igényeire épült igazi üdülőfalut, ahol mindig zajlik az élet. Kuredu a Lhaviyani Atoll északi csücskében található. A Male-i repülőtértől hidroplán transzferrel 40 perc alatt érünk a szigetre, melynek mérete 1600 x 500 m, a sziget déli oldalán nagyon szép 2 km hosszú fehér homokos strandja van. A szigettől kb . 75- 100 méterre található a korallgát számtalan búvárkodási lehetőséggel. MALE-i hidroplán kikötőben KUREDU és KOMANDOO szigetnek külön LOUNGE várója van. Itt ingyenes frissitők mellett, légkondicionált, ingyen wifi -s helyiségben tudnak várni amig a idroplán járat el nem indul. A váró mellett wc.-moosdó is található. Kuredura utazóknak sepciálisan feladható fejenként 1 db 30 kg-s csomag.

Szolgáltatások: medence, disco, ajándékbolt, ékszer- és búvár üzlet, foto shop, szépségszalon, SPA központ, animáció. Sportolási és kirándulási lehetőségek: búvárkodás, könnyűbúvárkodás, konditerem, aerobic stúdió, tenisz, golf, strandröplabda, szörf, katamarán hajózás, kenu, vízisí, lakatlan sziget-túra, nagy horgásztúra, éjszakai horgászat, hajókirándulás naplementekor.

A szigetnek saját, garantáltan jó minőségű vizüzeme van. Minden szobába naponta minden kategóriában 2 üveg ásvéányvizet kapnak és az egész szigeten ivóviz ingyenesen kapható az éttermekben, bárokban mindenkinek.  

Szobák: 383  össz szoba, :40 db kerti bungalo / garden / 90 db parti- beach bungalló, 100 db  Jacuzzi Beach Villa, 50 Sangu  Vízi Villa benne 1 db NÁSZUTAS LAKOSZTÁLY , 10 db Sultan Pool Villas benne 1 -Villa Family Suite.  A szobákban: légkondicionálás, CD lejátszó, tea- és kávéfőző, mennyezeti ventillátor, minibár (térítés ellenében), széf, tusoló/WC.hajszárító. Törülközők ingyenesen a medencénél és a parton is. 220 V 50 herz az áram csatlakozó dugó, nem itthoni szabvány szerinti, igy célszerű vinni átalakítót is vagy ott venni jóval drágábban.

A sziget északi – keleti részén a vizreépült villák vonalától végig a sima 3 csillagos kategóriájú parti bungalók és kerti bungalóktól egészen a keleti oldali a 4 csillagos O BEACH villák végéig, több helyen is beton védőgátak vannak a part közelében, valamint a tengeralján itt többhelyen is zöld tengeri fűvel borított terület található néhol akár 10-20 m -re is aprttól. A déli parton is több helyen található ilyen partközeli tengeri fű sáv. A legszebb partszakasz a dél –nyugati SANGU részen van .

KUREDU szigetén a jacuzzis beach villák elhelyezkedése befolyásolja azt, hogy melyik éttermet és melyik, ezen területhez tartózó úszómedencét vehetik igénybe.  Mivel a mi foglalásunk csak általánosságban szól az összes jacuzzis parti villára, amit fizettek is, így a szigeten belül való elhelyezkedést mi nem tudjuk befolyásolni, ezt kizárólag érkezéskor, az éppen aktuális lehetőségek figyelembe vétele mellett a recepciós tudja beosztani. Ha nem történt előzetes igény az elhelyezkedésre vonatkozólag, akkor általában a KOAMAS főmedence közeli jacuzzis parti villákban történik az elhelyezés, amely a sziget déli szakaszát jelenti. Amennyiben van hely a  másik területen elhelyezkedő jacuzzis parti villákban, SANGU terület, ( mely a sziget nyugati része,) itt a vendégeknek az itteni SANGU éttermet, és ehhez tartozó medencét kell használniuk. Vagy  az „ O” jacuzzis parti villák vendégeinek, mely a sziget csendesebb északi részén található, az ehhez tartozó „O” éttermet és medencét kell használniuk. Ha érkezéskor valaki fix, az általa kért területen való elhelyezést kéri, akkor  az „O” jacuzzis parti villákban lakók fejenként + 20 USD- t kell hogy fizessenek a helyszínen éjszakánként. Ha valaki a SANGU jacuzzis parti villák közül szeretne választani fixen, akkor pedig fejenként és éjszakánként + 40 USD – t kell fizetni a helyszínen a teljes ott tartózkodásra. Aki fizeti például az  „O” jacuzzis villára a felárat, az használhatja ezen terület „O” medencéjét is, meg a fő medencét a KOAMAS területen is, de nem használhatja a SANGU medencét. Aki fizeti a SANGU jacuzzis parti villa felárat, az sem használhatja a másik, az „O” terület medencéjét csak a SANGU-t, meg a fő medencét a KOAMAS területen. Aki a KOAMAS területen lévő jacuzzis parti villát kapja, az csak ezen területhez tartozó főéttermet és a főmedencét használhatja.

A térképen (fent): Balra lent SANGU rész a sziget dél-nyugati partján. Lenti középső rész KOAMAS területa sziget déli partján, és jobbra a sziget keleti részén „ O”  terület.  Ez áthúzódikaz északi partra is. Majd balra haladva a kereti bungalók és a parati 3 csillagos bungalók, végül pedig a sziget ézsak –nyugati részén a Sangu vízre épült villák találhatók.

Foglaláskor kérjük jelezze hol szeretne lenni, melyik partszakaszon. Az adott kategórián belül azonban nincs előzetesen visszaigazolási garancia arra hogy hol lesz majd szabad hely érkezéskor. Ez azt jeolnti hogy ha valaki sima  beach villát fizet előre akkora sziget joga és lehetősége is eldönteni hogy érkezéskor éppen hol melyik részen lesz szabad parti villa. O részen vagy Koamas részen. Ha fixen kéri akkor a fentiek szerint kell közvetlen a szigetnek fizetnie a jelzett plusz összegeket ! Mi a foglaláskor csak jelezni tudjuk ezt az előzetes igényét, de majd érkezéskor tudja ezt a sziget fixálni a fentiek szerint.

kERTI garden bungaló:  3 csillagos , (56 nm2) Kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, ventilátor, széf, telefon, félig nyitott fürdőszoba zuhanyozóval, WC és bútorozott terasz

PARTI-Beach Bungaló:  3 csillagos, Kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, ventilátor, széf, telefon, félig nyitott fürdőszoba zuhanyozóval, WC és bútorozott terasz, ugyan úgy néz ki mint a kerti bungaló csak éppen nincs előtte másik épület igy közvetlen a partra lehet menni, illetve a fáktól függően látni is lehet a partot a bungaló teraszáról ! (56 nm2)

PARTI -Beach Villa:  4 csillagos, van  6 szöglű és van  téglalap alapú is.  (60 nm2 Kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, ventilátor, széf, telefon, félig nyitott fürdőszoba zuhanyozóval, WC és bútorozott terasz közvetlen a partra lehet menni, illetve a fáktól függően látni is lehet a partot a bungaló teraszáról .

PARTI Jacuzzi Beach Villa:  4 csillagos, (76 nm2) Hasonló berendezéssel, mint a strandvillák, kiegészítve pezsgőfürdővel. O részen vagy SANGU részen.

.

VÍZRE ÉPÜLT -Sangu Water Villa: (60 nm2 A lagúnában, fa tartóoszlopokon álló villák, hasonló berendezéssel, mint a strandvillák, privát, bútorozott terasszal és közvetlen kijárattal a tengerhez.

VÍZRE ÉPÜLT NÁSZUTAS-Sangu Water Villa Honeymoon Suite: (110 nm2    ugyan olyan minta a SANGU vizreéppült villa, csak  nagyobb a nappali és  az étkező része

SAJÁT MEDENCÉS PARTI -Sultan Pool Villa: (300 nm2) Hasonló berendezéssel, mint a strandvillák, kiegészítve saját medencével. A fürdőben dupla mosdók, külső zuhyan kétfős jacuzzi,  4 x 10 m-s saját medence külön kis kerti pavilon  az Ön saját SZULTÁNI PALOTÁJA !

A sziget közepén található a központi RECEPCIÓ, de külön  van  a  keleti oldalon az O BEACH villákhoz tartozó recepció,  külön a SANGU parti részhez, és a vizre épült villákhoz való recepció, ahol az ide tartozó vendégek külön itt jelentkeznek be. .4 étterem. A The Bonthi éttermet a Kerti és  Parti bungalókban /3 csillagos / lakók vehetik igénybe . The Koamas, éttermet a  Parti villákban lakók és a jacuzzis Parti villában lakók vehetik igénybe. Az  “O”, éttermet a közelben lévő parti villákban lakók vehetik igénybe . The Sangu éttermet a Sangu Water Villas and the Sangu Honeymoon Suite, and Sultan Villa lakók vehetik igénybe. Vagy ők igénybe vehetik az összes többi büférendszerű éttermet is, külön a számukra kijelölt asztaloknál fogyasztva el az ételeket .

Van még 3 A LA CART étterem is ahol menüből lehet választani és azt külön kell fizetni:NINCS az árban benne amit előre fizettek ! Előre fizetni csak a büfés-svédasztalos éttermekben lehet .

Ugyanígy  a sziget O vagy BONTHI vagy KOAMAS  vagy SANGU  részhez is külön küolön bárok tratoznak az ott lakók csak a számukra kijelőltet vehetik igénybe mint az éttermeknél jelzettek szerint,.

Ingyenesek az alábbi sportok: Fitness Center;  röplabda és tollas labda pálya /Volleyball and Badminton Courts, Asztali tenisz /Table Tennis,/ Darts , Football  pálya, Kajak és Széllovas / Windsurfers;/ Fizetős minden más motorizált vizi sport.

Külön sport és Búvár centrum és SPA is van, itt  a szolgáltatásokat fizetés ellenében lehet igénybe venni. Esténként különféle programokat szerveznek a különféle bároknál. Ezek megtekintése ingyenes, de az italokért külön kell fizetni .( kivéve all incl. vendégek )

A szigeten különféle kirándulásokra  lehet befizetni .

Snorkeling, Sunset Cruise, Island Hopping, Luxury Cruising, Dream Island Excursion,

Internet minden 4 csillagos kategóriájú szobában ingyenesen elérhető valamint a bároknál is : Akiri Bar and Sai Kothari Tea House.

4 ajándék bolt is van a szigeten ahol még a szükséges egyéb kisebb dolgokat is be lehet szerezni.

All Inclusive CSOMAG árakban az alábbi van benne: korlátlan alkoholos és nem alkoholos helyi italok  reggel 9 – éjjel 1 óráig.  Ebbe beletartozik, ásványvíz, üdítő italok, gyümölcslé, csapolt sör, kávé, tea (eszpresszó NEM). HÁZI –ASZTALI BOR POHÁRBAN, HELYI ALKOHOLOS ÉGETETT SZESZES ITALOK ÉS KOKTÉLOK. A szobai minibárból az üdítő ilaok ésa sör, egy  NAPLEMENTE hajó kirándulás/. 20% kedvezmény az á la carte étteremben az étel árakból. Naponta fejenként 1 üveg 1.5 liter ásványvíz a szobába bekészítve.

18 év alattiak nem mehetnek és nem vehetik igénybe még szüleikkel sem a SANGU vizre épült villákat, valamint  az O villa részhez tartozó O éttermet és a SANGU éttermet és ehhez tartozó szállás szolgáltatásokat sem. 

Szolgáltatások és programok

 

Részvételi díjak

Ellátás: félpanzió
2 ágyas elhelyezés
05. 01.- 07.12.,
08.01-10.31.
07.31-08.30.11.01-12.21.,

01.05-04.30
parti villa240.000 Ft/fő/7 éj
270.000 Ft/fő/7 éj320.000 Ft/fő/7 éj400.000 Ft/fő/7 éj
34.000 Ft/fő + éj38.000 Ft/fő + éj46.000 Ft/fő + éj57.000 Ft/fő + éj
Kedvezőbben bungaló is foglalható.

Felárért kérhető delux, vagy vízre épült villa!

Repülő transzfer 40 perc, ára: 110.000 Ft/fő, oda-vissza.

Előfoglalási, nászutas, 3.fő és gyermekkedvezményekről,ünnepi felárakról kérjen ajánlatot!

Árak tájékoztatóak, nem számítanak konkrét ajánlatnak!
Melyik sziget?

Hová utazzunk? Melyik sziget a nekem való? Ha szeretné megtudni melyik Önnek a legjobb döntés, akkor ezen az oldalon talál egy összefoglaló táblázatot, mely segítségére lehet.

Read More
Esküvői ceremóniák

MALDIV- szigeteki NEMHIVATALOS ESKÜVŐI CEREMÓNIÁK: Megadott ajánlatainkon kívül bármelyik szigeten tudjuk intézni, az esküvőhöz kérje ajánlatunkat nászutas csomagajánlatokra.

Read More
Program lehetőségek

A Maldiv szigeteken mindenki megtalálhatja a kedvére való szabadidős lehetőségeket. A programokról részletes felvilágosítást a helyszínen a szállodában nyújtanak a vendégek részére.

Read More
Stopover ajánlatok

Néhány éjszaka az útba eső Emirátusokban vagy netán Isztambulban? Népszerű megállóhelyek légitársaságtól és menetrendtől függően, hotelek és transzfer árak min 2 éjre.

Read More
Akciós csomagárak

Csomag ajánlatok repülővel, budapesti indulással 10 nap/7 éjszakára a megadott ellátással, transzferekkel, minimum 2 fő együtt utazása esetén a megadott időpontokon.

Read More