Tel: +36-20-364-0160
Email: info@admiraltravel.hu

Kanuhura

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Kanuhura: 5 csillagos , sunset oldali parti villa
Nagyon jól éreztük magunkat. Nekem nincs sok összehasonlítási alapom,mivel eddig még
csak itt meg Kurumban voltunk. Nagyon szép volt a partja, szerintem az egész sziget körül, igaz a nyugati part másik oldalára kerültünk, amit viszont azért nem bántunk így utólag, mert nagyon csendes volt, és közel volt a sziget vége, ami teljesen egy lakatlan sziget benyomását keltette.
Szerintem a sziget két vége volt a legszebb. A szobánk is jó volt, talán az volt a leggyengébb pontja, de ezt tudtuk is előre mert olvastam a tripadvisoron. Nagyon jó volt a sziget hangulata. A búvárkodás is fantasztikus volt. .Most kaptam meg azt az igazi Maldív szigeteki érzést. Köszönjük a nagyszerű szervezést,a tájékoztató is teljesen profi volt amit küldtek.
Melyik sziget?

Hová utazzunk? Melyik sziget a nekem való? Ha szeretné megtudni melyik Önnek a legjobb döntés, akkor ezen az oldalon talál egy összefoglaló táblázatot, mely segítségére lehet.

Read More
Esküvői ceremóniák

MALDIV- szigeteki NEMHIVATALOS ESKÜVŐI CEREMÓNIÁK: Megadott ajánlatainkon kívül bármelyik szigeten tudjuk intézni, az esküvőhöz kérje ajánlatunkat nászutas csomagajánlatokra.

Read More
Program lehetőségek

A Maldiv szigeteken mindenki megtalálhatja a kedvére való szabadidős lehetőségeket. A programokról részletes felvilágosítást a helyszínen a szállodában nyújtanak a vendégek részére.

Read More
Stopover ajánlatok

Néhány éjszaka az útba eső Emirátusokban vagy netán Isztambulban? Népszerű megállóhelyek légitársaságtól és menetrendtől függően, hotelek és transzfer árak min 2 éjre.

Read More
Akciós csomagárak

Csomag ajánlatok repülővel, budapesti indulással 10 nap/7 éjszakára a megadott ellátással, transzferekkel, minimum 2 fő együtt utazása esetén a megadott időpontokon.

Read More