Tel: +36-20-364-0160
Email: info@admiraltravel.hu

Kanifushi

Időrendi sorrendben, tehát legelöl a legfrissebb utas vélemény, hogy érdeklődőink utasaink
értesüljenek a legújabb tapasztalatokról.

Az Atmosphere Kanisfushi sziget minden várakozásunkat felülmúlta, tökéletes választás volt minden tekintetben. Az út valóban nagyon hosszú és fárasztó, de a táj feledteti mindezt.
A dubai reptéren a tájékozódás teljesen érthető, azonban minden átszállás során, az érkezési és indulási kapuk a lehető legtávolabb estek egymástól. De minden rosszban van valami jó, megismerhettük a reptér jó és rossz oldalát egyaránt. (Lifteztünk, mozgólépcsőztünk, vonatoztunk, sétáltunk, és sétáltunk….. jó sokat). Személyes megjegyzés a tisztaság nem éppen a Reptéróriás című Natgeo dokumentum filmet tükrözi. A Maldív reptérre megérkezve a sziget képviselője azonnal fogadott minket és percek alatt már a hidroplános terminálhoz szállítottak. Az egész olyan gyorsan zajlott, hogy felocsúdni se volt időnk. A hidroplános út két megállásos volt, melyből az első megálló mért is ne a Coco Palm Island. Igazán gyönyörű a sziget partszakasza. A reptérről kb. 50 perc alatt értünk a szigetünkhöz, (igazán nem bántuk a kis kitérőt ). A sors furcsa fintora, hogy kilépve a hidroplánból magyarul köszöntött minket a sziget magyar származású managere. A sziget a leírtaknak megfelelően prémium szolgáltatást nyújtott, mind a személyzet, mind az ellátás tekintetében és az ár is tényleg mindent tartalmazott. Minden kérésünket teljesítették, az előzetesen kért igényeinket is figyelembe vették.Talán ezzel a platinum plussz szolgáltatással kompenzálja a sziget a fiatal történetét. A sziget igen nagy, de ez nem volt zavaró, a buggy-val mindenhova el lehetett jutni (Buggyval a sziget egyik végéből a másik végéig 10 perc utazás, gyalog kb. 30perc). Néha embereket is láttunk, de inkább a medence partnál és éttermekben, azonban a tengerpartot szinte a sajátunkénak éreztük. Már ha feltűnt valaki, igazán zavarba jöttünk.
A szobánk igen igényes, exkluzív, tágas volt, központi részen, közel az éttermekhez, medencéhez, bárhoz. Az ételek finomak, mindenki számára megtalálható volt a saját ízvilága, egyedi igény esetén mindig rendelkezésünkre bocsátották a kért ételt, italt, gyümölcsöt.
A Liquid bárban mindenféle ital és koktél vagy snack bőséges választéka állt egész nap a rendelkezésünkre. Kipróbáltuk a szigeten található Just Veg vegetáriánus éttermet (melyre igen büszkék), ahol Michlen csillagos séf által prezentált ételeket szolgálnak fel. (ez is része volt a platinum pluss szolgáltatásnak)
Az időjárás szinte tökéletes volt. Az érkezésünkkor kicsit borús volt az ég, de az utolsó előtti napig igazán szép időben volt részünk. Utolsó előtti estén megtapasztaltuk a trópusi vihart is, és a másnap se telt felhő és szélmentes szép időben. Természetesen hazafelé induláskor már szép napsütéses igazi meleg idő lett.

Összességében igazán jól sikerült, felejthetetlen nyaralásban volt részünk. Biztosak vagyunk benne hogy visszatérünk egyszer, amint lehetőségünk adódik rá. Köszönjük a közreműködését, szervezését, és bízunk benne hogy ezt az élményt sikerül majd Önnek egy jövőbeni újabb ajánlattal felülmúlni.

Melyik sziget?

Hová utazzunk? Melyik sziget a nekem való? Ha szeretné megtudni melyik Önnek a legjobb döntés, akkor ezen az oldalon talál egy összefoglaló táblázatot, mely segítségére lehet.

Read More
Esküvői ceremóniák

MALDIV- szigeteki NEMHIVATALOS ESKÜVŐI CEREMÓNIÁK: Megadott ajánlatainkon kívül bármelyik szigeten tudjuk intézni, az esküvőhöz kérje ajánlatunkat nászutas csomagajánlatokra.

Read More
Program lehetőségek

A Maldiv szigeteken mindenki megtalálhatja a kedvére való szabadidős lehetőségeket. A programokról részletes felvilágosítást a helyszínen a szállodában nyújtanak a vendégek részére.

Read More
Stopover ajánlatok

Néhány éjszaka az útba eső Emirátusokban vagy netán Isztambulban? Népszerű megállóhelyek légitársaságtól és menetrendtől függően, hotelek és transzfer árak min 2 éjre.

Read More
Akciós csomagárak

Csomag ajánlatok repülővel, budapesti indulással 10 nap/7 éjszakára a megadott ellátással, transzferekkel, minimum 2 fő együtt utazása esetén a megadott időpontokon.

Read More